Тук е от: 24 Фев 2008 14:57 Мнения: 236 Местоположение: кв.Дивдядово
(автор на темата)
Като се събудих тази сутрин усетих,че нещо в устата ми не е наред,като изключим вкуса,който имах все едно някой беше срал в нея,а и миришеше подобно заради алкохола снощи като отидох до огледалото видях,че ми се е счупил зъба-последния дъвкателен долу в ляво.Нямам спомен да съм правил нещо нередно снощи и подозирам,че насън съм захапал обецата на езика си и е станала беля,като знам,че имам добри зъби представям си що за захпка ще е било.Та явно ще се наложи изграждане или нещо подобно,не знам,не разбирам,осъзнавам само,че ще идат много пари,но няма как.По принцип аз от 1-ви клас си ходя при един и същ зъболекар,но техниката му остаря,той също и откакто ми падна една пломба поставена от него мин.година,а пломби от 15 години седят ми стана ясно,че възраста си казва своето,а откакто и на брат ми падна пломба поставена от него мин.година се убедих в това.Та,моля ви,препоръчайте зъболекар и ако има някой наясно може ли да ми даде информация здравната каса поема ли нещо,процент или нещо от сорта?
_________________ Madness is like a gravity...all you need is little push.
Как са зъбките? Ако не са се оправили от хубавото време: Отиди в кабинета в театъра. Там са две зъболекарки, като и двете са много добри професионалисти според мен ! И по-кротко с алкохола все пак...
(автор на темата)
Благодаря,но не е от алкохола със сигурност щото не сме прекалявали чак толкоз и всичко си мина по съвсем културен начин-както аз харесвам явно насън съм захапал обецата....
Препоръчвам ти д-р Миланова. Телефон в кабинета й: 80-20-89. Можеш да се обадиш и да си запазиш час. Изключително професионално работи. На въпроса ти: Да, касата поема определени манипулации, поради което си заплащаш само потребителската такса. Но като отидеш, ще ти направи пълна картина и ще ти каже колко ще ти излезе цялото лекуване (ако имаш и други проблеми) и кое ще поеме касата. Кабинетът се намира в старата поликлиника на 2 ет. вляво по коридора (там има няколко зъболекарски кабинета).
Мога да ти кажа при кого да не ходиш - д-р Енчева, ако може да се нарече доктор въобще де. Та от както видях нейната престъпна немарливост и пълно безхаберие ходя на зъболекар в Бургас.
Тук е от: 26 Авг 2007 8:55 Мнения: 429 Местоположение: Не в Шумин
Ако въпросният зъб е за вадене, мога да ти препоръчам Тодоров. Иначе Чалъкова е добра и със сравнително нова апаратура. За Миланова и аз съм чувал много добри отзиви. Успех!
Как са зъбките? Ако не са се оправили от хубавото време: Отиди в кабинета в театъра. Там са две зъболекарки, като и двете са много добри професионалисти според мен ! И по-кротко с алкохола все пак...
Съгласен съм с Кара, и аз съм при тях, разбират си от работата и добре я вършат
Тук е от: 02 Окт 2007 12:51 Мнения: 328 Местоположение: 10-ти етаж, източно изложение
Хихи, най-вероятно в драматургичната версия на "Доктор Ох, Боли"! Д-р Драгнева е супер! Но аз горещо препоръчвам д-р Гергана Велинова - ул. "Драгоман", над Военното училище - много ведра, спокойна и внимателна дама, много добре изгражда счупени зъби. Успех!
_________________ No, you're never too old to Rock'n'Roll if you're too young to die!" ----------------------------------------------------------------
Тук е от: 10 Фев 2007 9:29 Мнения: 760
Не в "Севилският бръснар" - така или иначе навремето функцията на стоматолозите е била изпълнявана от селския бръснар. Отидеш за прическа и хоп - без зъбче.
Аз пък много уважавам професионализма на д-р Боян Богданов - на ул. Ришки проход, но блока се води на Съединение - точно срещу Еврофутбол-а. Модерно обурудване и работи много добре и по нови технологии. Единственият проблем при него е, че часовете за записване са чак след седмица или две - е ако си с болки приема веднага. До него работи майка му д-р Ценка Георгиева - име в бранша (който е от тракията я знае).
_________________ "Я простой болгарский бомж, а не шпана!!!!!!" "Мы летим, а вы ползете, чудаки вы, чудаки!"
(автор на темата)
По темата:Оправих си проблема(почти-остават още една-две манипулации) и съм меко казано възхитен от зъболекаря-казва се Йордан Великов и специалноста му е хирургия,на 2-рия етаж на старата поликлиника каб.1