ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 13:58

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 151 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Препоръчайте зъболекар!
МнениеПубликувано на: 29 Яну 2013 17:18 
Форумен дух
Форумен дух

Тук е от: 03 Юли 2008 20:56
Че аз да не ходя за сефте при него? Миналия път като се връщах пак при него ходих. :wink: Ама хайде от мен да мине, ще те черпя едно кило банани от Лидъл като го отворят. :G8.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Яну 2013 22:58 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 06 Авг 2010 11:22
svetlina написа:
George написа:
Да, добри по душа. Виж казвам какво ми се случи лично на мен. Имам почти 1 г. ходене по зъболекари в Шумен и Бургас и както във всички други сфери в по-големия град мисленето и възможностите са други. Тук най-пострадалия ми зъб бяха категорични че ще се вади като незнаеха и другите дали ще се оправят, защото гранолома беше напреднал. Никакъв зъб не ми вадиха в Бургас и не съм толкова тесногръд, че да не погледна малко отвъд нашето е най-хубаво. Колкото и да не ти се иска нито на мен ми се иска, но Шумен е град който бавно и сигурно изостава от нивото дори в БГ. След 4-5г. ще се чудим в кое училище да запишем детето ни или да му обясним какво е това кино или кой доктор от пенсионираните да извикаме.

Може ли да ми напишеш координати на този зъболекар в Бургас, понеже аз съм същата картинка!

Сега го виждам това. Регни се и ще ти пратя на лс инфо и координати

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Фев 2013 18:05 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 01 Юни 2012 7:09
Д-р Искрова

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2013 19:15 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 03 Фев 2010 21:26
Не ходете при Тодорка Василева на ул. Лайош Кошут. Не си върши качествено работата, апаратурата,която ползва е стара (на поне 15-20 години е), а иначе взема пари като останалите с нова техника

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Апр 2013 19:22 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 13 Фев 2011 8:39
Камиончо, понеже се занимавам с поддържане на такава техника, я кажи каква е разликата между новата и старата!?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Май 2013 9:53 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 01 Юни 2012 7:09
ха-ха доктор Богданов! Дето като има да слага протеза на пенсионери не взема проба без да са платили на 100% цялата сума.! Нямам думи! Други зъболекари вземат 50% авансово независимо дали за мост или протеза и правят отстъпки. Не ми го хвалете тоя...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2013 18:57 
Здравейте!

Наистина е важно човек да има избор от добри специалисти.

http://zdravenkatalog.com/

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юни 2013 18:07 
Гастарбайтер
Гастарбайтер
Аватар

Тук е от: 15 Апр 2008 2:43
charli написа:
ха-ха доктор Богданов! Дето като има да слага протеза на пенсионери не взема проба без да са платили на 100% цялата сума.! Нямам думи! Други зъболекари вземат 50% авансово независимо дали за мост или протеза и правят отстъпки. Не ми го хвалете тоя...

Щом това му е минуса, значи е най-добрият. Отсява си клиентите и не прави трафик в кабинета! :O01.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2013 23:43 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 09 Юли 2010 21:22
Някой да е ходил през тази година, за да ме ориентира към зъболекар с нова техника, защото не ми се иска да дълбаят с разни стари инструменти, като че ли ме пробиват с бормашина?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2013 7:53 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Аз мога да ти кажа кои имат най-новата техника в града, но от опит ще ти кажа, че машината не е от чак такова значение, колкото периферията и самия зъболекар :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2013 10:54 
Форумен дух
Форумен дух

Тук е от: 03 Юли 2008 20:56
technoboy4o написа:
Някой да е ходил през тази година, за да ме ориентира към зъболекар с нова техника, защото не ми се иска да дълбаят с разни стари инструменти, като че ли ме пробиват с бормашина?

Ти от коя планета падаш? Да не очакваш да са премахнали бормашините и вече да са измислили нов безболезнен начин за изборване на зъби? В Германия инструментите и машинките са абсолютно същите като в България. Така че няма бягство от болката на този етап. :O01.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2013 12:18 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Престани с тая Германия бе! Има други начини, че и в Шумен има лазер дори - това, че ти ходиш в социалните кабинети в немцията и не си видял друго не значи, че няма други начини! Да си каже човека какъв му е зора първо, пък после ще мислим - едва ли му има нещо, което пациенти преди 20 години са нямали :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2013 12:56 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
Извън темата/подсказка:
max написа:
technoboy4o написа:

Ти от коя планета падаш? Да не очакваш да са премахнали бормашините и вече да са измислили нов безболезнен начин за изборване на зъби? В Германия инструментите и машинките са абсолютно същите като в България. Така че няма бягство от болката на този етап. :O01.gif

В интерес на истината, чопърчето има известно право по отношение на качеството на апаратурата. Аз, като видна червена бабичка, оценявам / и по цвят- в случая червения/ красотата и изяществото на стоматологичното оборудване, което предлага една варненска фирма. Чопъре,твойте 'ора си ги бива!Получих диска, видях за какво иде реч :B9.gif :B9.gif :B9.gif
Определено, бих се чувствала далеч по-добре на подобен стол, за ралика от тия от соца и...болката няма да е чак толкова силна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2013 22:48 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Ся... целия панаир го прави турбината, микромотора и наконечника - кой им доставя въздуха и тока е все тая, дали е 20 годишна БГ машина (която е правена по лиценз на сименс) или чисто нова машина сирона, която струва колкото три нови машини БГ производство, упойки, борчета, скалери и тн и тн са еднакви навсякъде или по-точно от което дентално депо работи стоматолога.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2013 8:47 
Добър зъбар да ми поправи преното зъбче ?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 151 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Бърз отговор

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
ПРЕПОРЪЧАЙТЕ АДВОКАТ ВЕЩНО ПРАВО

в Градски въпроси

guzibuzi

0

19818

15 Май 2021 12:25

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 13:58

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми