Че аз да не ходя за сефте при него? Миналия път като се връщах пак при него ходих. Ама хайде от мен да мине, ще те черпя едно кило банани от Лидъл като го отворят.
Да, добри по душа. Виж казвам какво ми се случи лично на мен. Имам почти 1 г. ходене по зъболекари в Шумен и Бургас и както във всички други сфери в по-големия град мисленето и възможностите са други. Тук най-пострадалия ми зъб бяха категорични че ще се вади като незнаеха и другите дали ще се оправят, защото гранолома беше напреднал. Никакъв зъб не ми вадиха в Бургас и не съм толкова тесногръд, че да не погледна малко отвъд нашето е най-хубаво. Колкото и да не ти се иска нито на мен ми се иска, но Шумен е град който бавно и сигурно изостава от нивото дори в БГ. След 4-5г. ще се чудим в кое училище да запишем детето ни или да му обясним какво е това кино или кой доктор от пенсионираните да извикаме.
Може ли да ми напишеш координати на този зъболекар в Бургас, понеже аз съм същата картинка!
Сега го виждам това. Регни се и ще ти пратя на лс инфо и координати
Не ходете при Тодорка Василева на ул. Лайош Кошут. Не си върши качествено работата, апаратурата,която ползва е стара (на поне 15-20 години е), а иначе взема пари като останалите с нова техника
ха-ха доктор Богданов! Дето като има да слага протеза на пенсионери не взема проба без да са платили на 100% цялата сума.! Нямам думи! Други зъболекари вземат 50% авансово независимо дали за мост или протеза и правят отстъпки. Не ми го хвалете тоя...
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3210 Местоположение: Amor fati - Memento mori
charli написа:
ха-ха доктор Богданов! Дето като има да слага протеза на пенсионери не взема проба без да са платили на 100% цялата сума.! Нямам думи! Други зъболекари вземат 50% авансово независимо дали за мост или протеза и правят отстъпки. Не ми го хвалете тоя...
Щом това му е минуса, значи е най-добрият. Отсява си клиентите и не прави трафик в кабинета!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Тук е от: 09 Юли 2010 21:22 Мнения: 209 Местоположение: Шумен
Някой да е ходил през тази година, за да ме ориентира към зъболекар с нова техника, защото не ми се иска да дълбаят с разни стари инструменти, като че ли ме пробиват с бормашина?
Аз мога да ти кажа кои имат най-новата техника в града, но от опит ще ти кажа, че машината не е от чак такова значение, колкото периферията и самия зъболекар
Някой да е ходил през тази година, за да ме ориентира към зъболекар с нова техника, защото не ми се иска да дълбаят с разни стари инструменти, като че ли ме пробиват с бормашина?
Ти от коя планета падаш? Да не очакваш да са премахнали бормашините и вече да са измислили нов безболезнен начин за изборване на зъби? В Германия инструментите и машинките са абсолютно същите като в България. Така че няма бягство от болката на този етап.
Престани с тая Германия бе! Има други начини, че и в Шумен има лазер дори - това, че ти ходиш в социалните кабинети в немцията и не си видял друго не значи, че няма други начини! Да си каже човека какъв му е зора първо, пък после ще мислим - едва ли му има нещо, което пациенти преди 20 години са нямали
Ти от коя планета падаш? Да не очакваш да са премахнали бормашините и вече да са измислили нов безболезнен начин за изборване на зъби? В Германия инструментите и машинките са абсолютно същите като в България. Така че няма бягство от болката на този етап.
В интерес на истината, чопърчето има известно право по отношение на качеството на апаратурата. Аз, като видна червена бабичка, оценявам / и по цвят- в случая червения/ красотата и изяществото на стоматологичното оборудване, което предлага една варненска фирма. Чопъре,твойте 'ора си ги бива!Получих диска, видях за какво иде реч Определено, бих се чувствала далеч по-добре на подобен стол, за ралика от тия от соца и...болката няма да е чак толкова силна.
Ся... целия панаир го прави турбината, микромотора и наконечника - кой им доставя въздуха и тока е все тая, дали е 20 годишна БГ машина (която е правена по лиценз на сименс) или чисто нова машина сирона, която струва колкото три нови машини БГ производство, упойки, борчета, скалери и тн и тн са еднакви навсякъде или по-точно от което дентално депо работи стоматолога.