Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Добо, не ми се занимава да водя дело, но наистина си го просят.
Все още не мога да осъзная що за отношение беше това на служителката от Бърза помощ. Трябва да е луда да отговаря така, при условие, че знае, че разговорът се записва.
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Трябва да се звъни на 112. Там нещата са много по-добри. Няколко пъти наскоро имах нужда от този телефон. Справиха се отлично.Не знам дали изобщо има телефон 150 вече, но няма да се учудя.
Сигурно го има, щом са звъняли. Извадил си късмет, явно, щом за теб са се отзовали. Мъжете, по принцип, са с двойно по-висок риск и е нормално да имат респект покрай такъв клиент..опс, пациент.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Бърби, и аз останах изненадана. Звъннах на 150, но отсрещния глас каза "дежурен на тел.112 слуша". Обясних за какво става дума и служителката от 112 ми каза , че веднага ще ме свърже с тел. 150. Всъщност подробните обяснения и отказът бяха от тел. 150, тоест от шуменската спешна служба.
Милостива си ти, но аз нямаше да оставя така нещата! И никога, ама никога повече не споменавай, по който и да е повод, че комунистите са виновни! МОЛЯ ТЕ! Ето ти едно ясно доказателство колко виновни сме ние за всичко, което ни се е случило заради робското търпение, заради мълчаливото съгласие и страха! Не обръщам темата на политика, дано разбираш! Като се замисля, лично щях да ида да й откъсна главата в подобен случай!
Здравейте, И аз съм много огорчен от постъпки,отношение на докторите от "Бърза помощ" гр. Шумен. Не исках да създавам скандали защото имах достатъчно грижи. В 2 часа през ноща закарахме баща ми с линейка на "Бърза помощ" гр. Каолиново. Аз съм от с. Браничево.Двама дежурни доктори от "Бърза помощ" гр Шумен" турчета " това ще го отбележа приеха баща ми . Състояние на болния : Хипертоник с 4 прекарани микро инсулта,неподвижен закован на легло, с кръвно 300/210 овладях ситуацията сам в къщи преди да дойде бърза помощ от гр.Каолиново за да го откара до Шумен.Уринира кръв и силни непоносими болки по цялото тяло. И какво стана после в "Бърза помощ" гр Шумен . Поогледаха баща ми тези две" пишлемета" от "Бърза помощ" гр. Шумен няма да се извинявам за израза. Знаете ли какво ми казаха тези двамата ,които са дали клетва ,че ще помагат и спасяват животи: " Еми нямате направление не можем да го приемем" Абе п......м...... идваме от 60 км. и през нощите кой ще ми даде направление. Разбира се това не съм го казал лично на тях. Аз в отчаяно състояние този болен човек го натъпкахме на задната седалка да легне защото не можеше да седне . Благодаря на санитарката че беше човечна и ми помогна. Това е господа шефове ситуацията в Окръжна болница гр. Шумен .Мога също да коментирам ситуацията във вътрешно отделение. За там мога да се изразя така: Доктори не съществуват... Сестрите изпълняват докторските задължения а санитарките заместват сестрите. Шапката ми падна. Как няма да има агресия срещу персонала от страна на пациенти и роднини ще има до като не се въведе ред. Този шеф на болницата да обикаля всеки ден отделенията а не да извършва администраторски дейности в кабинета си.За това си има секретарка. Голямо разочарование нямам думи. Лекувам се от 2009 година в чужбина това чудо там няма да срещнете. Благодаря.
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12053 Местоположение: The O.C.
Много хубаво, че сте се представили. Мисля, че го писах в друга тема, ама като сменят смяна нощния спешен лекар с дневния спешен лекар, едно 20 минути не искат да приемат пациенти. Размяната на лекарите се състои в това да броят хапчетата, с които разполага кабинета. Единия брои хапчетата на глас, казва ги на другия и двамата се подписват на различен лист като са записали вече уговорената бройка. Кой за какво чака, няма значение. "Ще чакате" Шепата хапчета за 50-100 лева са по-важни.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3191 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Пак е добре - от гледна точка на кауните, че има някакви кауни, които се занимават с други кауни. Когато си отговорите на въпроса - защо Меси и Роналдо не ходят в държавни болници - ще откриете ключа за палатката!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"