Тук е от: 28 Сеп 2008 12:50 Мнения: 7 (автор на темата)
Здравейте! Дъщеря ми е на 3,5 и отскоро започно да заеква. Искам да направя консултация с логопед и психолог. Моля ако някой има лични впечатления за някого да сподели и да ми даде координати .
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2661 Местоположение: Шумен
Логопедичният кабинет в СОУ "Йоан Екзарх Български" (хуманитарна гимназия не съм чувал да има) - Цветанка Кирилова. Много е добра. Но мисля, че вече приключва там учебната година, опитайте да я намерите във вторник привечер - ок. 17 часа. Откъм Малкия Преслав, до барчето.
Тук е от: 10 Мар 2009 19:03 Мнения: 524 Местоположение: пред компа
На времето водих сина си при Юлияна Неделчева и останах много доволна.Координати нямам. Най-добре да попиташ в помощното училище.От там ще ти кажат в кое училище и кога има логопед.Повечето логопеди се водят на работа там,но обслужват и други училища.
_________________ Нещата не са нито добри,нито лоши.Те са такива ,каквито мислим,че са.
Тук е от: 19 Юли 2007 19:25 Мнения: 356 Местоположение: Шумен
Майка ми преди беше логопед а сега е психолог в помощното училище. Сега за един месец е в Украйна обаче на практика в ПУ там. Като се върне ако не сте намерили решение ще ви свържа с нея. Успех
Тук е от: 28 Сеп 2008 12:50 Мнения: 7 (автор на темата)
cadds написа:
Майка ми преди беше логопед а сега е психолог в помощното училище. Сега за един месец е в Украйна обаче на практика в ПУ там. Като се върне ако не сте намерили решение ще ви свържа с нея. Успех
Ще съм ви благодарна ако по- късно ми дадете някакви координати.
Тук е от: 05 Мар 2009 10:58 Мнения: 7
Добър логопед е Соня Георгиева-работи в детската градина в Тракийския,но има и кабинет в къщата на зъболекарите-на ул. Тракия,при социалните.Моята дъщеря също имаше проблем,но тя ни помогна.Успех.
Тук е от: 19 Юли 2007 19:25 Мнения: 356 Местоположение: Шумен
Да, за нея и аз мога да кажа че е добра, от много време се познаваме. Отдавна са колежки с майка ми. Ако искате мога да ви намеря телефона и да и се обадите.
За психолог - Катя Крумова - категорично. Ако проблема е за психолог, това е човека който ще ви помогне. От години се консултирам с нея когато нещо у детето ми започне да ме тревожи . Тел. е 0898 776 981. Има и обява в нета, ще ти сложа линк. А за логопед - незнам - съжалявам. всичко най-хубаво и успех. http://www.topobiavi.com/index.php?acti ... v&id=48124