Тук е от: 28 Сеп 2008 12:50 Мнения: 7 (автор на темата)
Благодаря на всички. В детската градина, която посещава дъщеря ми също има логопед, но от началото на юни спира да работи. Ще започне отново септември месец.
Знаете ли дали има логопеди,които работят и през лятото,не само когато е учебната година? Аз се свързах с Соня Георгиева,но тя ми каза че ще започне работа най-рано на 15 септември.А може би е по-добре да изчакам??? Объркана съм и не мога да преценя
Здравейте,аз съм нова във този форум,но много бих искала някой ако може да ми помогне .От преди два месеца детето ми което е на две годинки и седем месеца започна да заеква или по скоро забавя и изговарянето на думите.Ако някой знае за добър логопед в Шумен нека ми пише .брагодаря ви
Здравейте, съграждани! Аз съм тинейджърка на 15 години. Търся психолог, на когото да кажа какво ме тревожи. Някоя по- младичка, защото имам малко така по-специфичен проблем и 100% ще ме разбере по-млад психолог. Да споделя какво ме тревожи.. Проблеми в училище, с приятели, с родители.. И да не взема скъпо, защото не мисля да казвам на нашите, че ходя на психолог и да мога да отделям от джобните си, за да плащам посещенията си там. Надявам се да ме насочите. Благодаря предварително!