Аз лично си изпатих от Д-р Лазарова! Лекува ме от киста на гушата цели 3г., а се оказа че нямам такава, само ми е увеличена щитовидната жлеза! Изследванията ми през тези 3 години винаги са били в норма! От хормоналното лекарство много зле ми ставаше, виеше ми се свят, доста много отслабнах, дори имах и сърцебиене, а тя искаше да ми увеличи дозата, което на по-късен етап може да доведе и до инфаркт! Дори ми каза и през лятото да си пия хапчетата, въпреки, че по принцип се спират за този период!Тогава се усъмних и отидох при друг специалист. За съжаление не помня името й! И тя ми каза, че само е увеличена леко и да си пия хапчета. Отидох и при трети и ми каза, че нищо ми няма! Това са все специалисти в Шумен! Ядосах се и спрях всичко! После забременях без проблем и бременността ми също беше безпроблемна. Така, че се чудя въобще има ли ми нещо или не след 4 години без наблюдение на щитовидната жлеза, затова влязнох във форума да открия някой добър специалист и да си отговоря веднъж за винаги на този въпрос!
и от Дойчинов не съм доволна първия път пише и после на вторичния преглед преписва без преглед и праща все във варна явно и от там печели по нещо прави се на важен и интересен явно му е писнало от работата
Ходя при Д-р Дойчинов за себе си за увеличена щитовидна жлеза, а наскоро заведох и дъщеря си - на ехографа видя увеличена щитовидна жлеза и лека нехомогенност. Тъй като не е детски лекар после я заведох при д-р Вичева и тя на нейния ехограф с доплер видя съвсем нормална по размер жлеза, хомогенна структура. Чудя се защо ходя при него като на ехографа не вижда правилно.