ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 16:17

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Очна операция
МнениеПубликувано на: 18 Апр 2010 9:08 
№14
№14
Аватар

Тук е от: 15 Дек 2007 13:00
Доста пъти съм ходила в "Св.Петка" във Варна ,включително и за операции ,но не съм забелязала нито лекарите ,нито останалите работещи да носят очила.А там работят хора доста над пенсионна възраст.
На сина ми правихме операции и на двете очи . Засега сме много доволни.На едното той имаше виждаемост само 10 % , а веднага след операцията нещата коренно се промениха-чете ,вижда надалеч ,кара кола без никакъв проблем.
Дори в момента е много по-добре от мен с виждането ,при условие ,че аз никога не съм имала проблеми с очите.
Дано и занапред да е така.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2017 17:37 
БЛАГОДАРНОСТИ ,
За това , че получих много добра медицинска помощ от лекарите Ралица Нейкова , д-р Тасков , А. Александров , А. Арсениев , В. Нешев . Н . Чакъров ,
в Специализираната Очна Клиника Д-р Тасков в гр Търговище .
с уважение Росица Василева ,Русе
ПП- Съжалявам , че тук го пиша , но тук успях да намеря място , тук ме прие Интернет ...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2017 22:32 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Баба не е доволна от търговищката операция. Направи си само на едното око и сега смята, че вижда по-добре с окото, на което няма операция.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 16:17

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot], paRcuca

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: