Може ли съвет и за мен, че искам да сменя тази седмица личния си лекар. Препоръчайте лекар, който не прекалява с антибиотиците, запознат е поне до някаква степен с повечето популярни вече хомеопатични продукти и не се стиска да издава направление за специалист, ако бъде помолен за това. Благодаря на всички отзовали се, спешно ми е
п.п. От предишната страница има най-единни мнения около: - Милена Йорданова - Диляна Александрова
Темата е стара - има ли пресни впечатления
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3210 Местоположение: Amor fati - Memento mori
И аз трябва да си избера личен лекар. Оня ден ми потрябва един печат, пък моят човек се отказал да практикува преди 3-4 години. Не държа да е голям специалист. Искам човек, на който да му занеса бутилка уиски и 3-4 шоколада и да ми даде 15 дена болничен например? Има ли такива?
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Сана - ММ ООД гр. Шумен, бул. Симеон Велики 59, ет.1, ап.1 Тел.: 054/ 863 460
Аз съм при другата лекарка от тази фирма - Саня Петкова и съм много доволен, но когато Маринела е замествала Саня също съм я засичал и потвърждавам тезата ти
И аз съм при д-р Саня Петкова и съм останала само с доби наблюдения и мнение за работата й. Винаги е много внимателна, отзивчива, дава ми направления, изобщо лекува ме качествено от няколко години.
Аз и цялото ми семейство, а в последствие и други мои роднини сме при д-р Донка Савова. Познавам я още от началото на нейната практика, преди 30 години, когато още имаше само участъкови лекари, а тя за съжаление не беше на нашия участък. Мисля, че ако тогава ни беше участъков лекар, родителите ми още щяха да са живи. Тогава на нея попаднах случайно (по грешка), но за мой късмет, защото останах много впечатлена от професионализма й, който не отговаряше на младата й възраст, а и от доброто й отношение! Тя ми помогна много и от тогава престанах да боледувам често, а майка ми все гледаше да се промъкне в кабинета й " по грешка", а тя никога не я връщаше. По време на здравната реформа се записахме при нея. Все повече мои близки и приятели изявяват желание да бъдат при нея, защото всеки който стане пациент на д-р Савова, става по-здрав, по-щастлив и уверен. Тя е не само голям професионалист, който изключително точно прилага своите добри медицински познания върху всеки пациент, но и ГОЛЯМ ЧОВЕК, който не мисли за своето финансово състояние, а живее със съдбата на своите пациенти! Много съм й благодарна за всичко, което е правила за мен и моите близки и я препоръчвам на всеки, който уважава себе си и иска да получава качествена медицинска помощ, особено в сегашното трудно за лекари и пациенти време! Тя трябва да служи за пример и на своите колеги!
От терапевтите съм най-доволна от д-р Донка Савова, която познавам от началото на нейната практика! Сега цялото ми семейство е при нея. Тя е не само добър професионалист, но и ГОЛЯМ ЧОВЕК! Вече съм го писала по-подробно преди. Много добри впечатления имам и от д-р Памукова и д-р Хараланов. Много са педиатрите, които мога да препоръчам, тъй като сина ми беше при тях, а тогава често ги сменяха по участъци. Това са д-р Мария Славчева, д-р Миглена Илиева, д-р Йосифова, д-р Силвия Димитрова, д-р Венета Николова, д-р Методиев и д-р Дечка Станчева (в старата поликлиника), която познавам още от началото на нейната практика - тогава лекуваше мен. Всички гореспоменати лекари са много старателни, отзивчиви, човечни и много добри професионалисти. Дано не съм пропуснала някого и едва ли ще съжалявате, ако изберете някой от тях. Едно искам да имате пред вид, че който и лекар да изберете в сегашно време, не трябва да очаквате, че ще може да Ви дава направления, когато пожелаете или се налага, и че ще трябва доста да чакате, но това не трябва да Ви разочарова, защото сега законите са такива, че на пациент се полага по едно направление за година, а преди беше и по-лошо - едно направление на две години. Ако лекарят не спазва тези правила, очаква го голяма глоба! Така се пречи на работата на добрите лекари, заплашва се живота и здравето на пациентите и се създава недоверие към лекарите. Такива са законите, не трябва да се сърдим, защото те зависят и от нас, та нали ние си избираме управлението?!
Здравейте!Видях че темата е много стара и тъй като не съм от Шумен,но след няколко месеца ще ми се наложи да търся личен лекар на нашето бебче имам нужда от помощ за да се насоча към правилния лекар. Нямам никакви наблюдение върху какъвто и да е лекар. Благодаря предварително!