Тук е от: 27 Авг 2009 14:25 Мнения: 2 (автор на темата)
Интересуват ме мнения за работата на д-р Станислава Кузманова-акушер-гинеколог в Шумен.Ще ви бъда благодарна,ако някой сподели впечатленията си.В момента ми предстои избор на акушер-гинеколог,който да следи бременността ми.
Дори не съм чувала д-р Кузманова, но мога да ти препоръчам д-р Георгиев от Частната АГ- внимателен е и отговаря на вички въпроси,които имаш и те притесняват. Чувала съм само хубави отзиви и за д-р Койнова ,но за там нямам лични наблюдения.
Д-р Кузманова беше моя лекар по време на бременността. Добра като специалист и човек. Млада, усмихната и позитивна, не насажда излишни страхове и напрежение в бъдещата майка.
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2661 Местоположение: Шумен
На мене Димов ми беше личен лекар и като видя рентгеновата снимка каза, че трябва да вляза в болница, защото имам сянка на белите дробове. Жена ми каза, че това не е сянка, ами е сърцето ми. Жена ми излезе права, а аз се оправих със сироп СТОДАЛ. Извод 1 - не си избирайте гинеколог за личен лекар. Извод 2 - потърсете друг специалист, ако сте жена.
При доктор Койнова ходя от 2-3 години на гинекологични прегледи. Добър лекар е и съм доволна. Но, сега ми се налага избор на акушер-гинеколог. Не съм, чувала за бременни на които д-р Койнова е водила консултациите и е следила бременността им. Имали такива майки или бременни, които са ходили при нея на консултации? И какво можете да кажете?