Аз лично съм твърдо против Нейкова.от 2години си лекувам раничка на шийката на матката и в последствие-поликистоза.така,предписа ми хапчета за 6 месеца,след това още някакви за още 6 и в крайна сметка нито имам цикъл от 3 месеца,нито мога да забременея.
Нейкова в никакъв случай, измисля си разни миомни възли и влагалищни ранички... като цяло не ви трябва да бременеете при нея. Ако сте при Кузманова и ви се наложи да влезете в болницата ви гледат грозно, а ако случая ви е спешен ви натирват във Варна защото тя работи там. Препоръчвам д-р Начев, д-р Здравкова /не се водете по коментарите, че била груба или че викала - невероятен специалист е/, д-р Маджаров - изключително любезен, отзивчив, мил. Аз много исках да родя при него, но ме оперираха по спешност. Пиша от опит като редовна пациентка на отделение Патологична бременност. Дъщеричката ми е едно криво, инатливо бебе на два месеца, но характера не мисля, че има нещо общо с докторите :D
Аз също бих ви препоръчала д-р Нейкова. След едногодишно ходене по мъките, най-накрая при нея успях да видя бял свят. Не ми е в стила да плюя по хората и затова, ще ви спестя обяснения за страданието и унижението, през което преминах при останалите “прехвалени” шуменски акушер-гинеколози /които май сами се хвалят по форумите/ и ще ви кажа, че след 2 посещения при д-р Нейкова, нелечимия ми проблем/според предишните ми лекари/ изчезна изведнъж. И до ден днешен няма й помен от него. Така, че бих ви посъветвала да ни си губите времето с разни шарлатани и надути лекари с просташко поведение, а да намерите начин да минете преглед при д-р Нейкова.
доктор Здравкова е номер 1 ,профисооналист от класа ,тя ми прави секциото нямам никъкви оплаквания на втория ден бях като нова.Наистина не работи с здравната каса но пък си струва по добре 20лв от колкото ходене на сто места
Абсурд!!! Това е виц. Радвам се, че преди години смяната й свърши и оживяхме с детето поради кадърността на други лекари. Гореспоменатата г-жа и съпругът й от доста време държат преди всичко на финикийските знаци.
П.П. Не съм единствената препатила, има и по-тежки случаи.
Съгласна съм, преди 6 месеца родих и съм щастлива, че смяната й свърши преди да започне раждането ми, но за сметка на това успя предварителна да ме "предразположи" и "успокои" с обиди и грубо отношение.
д-р Здравкова- в никакъв случай, никакво отношение, никакво разбиране, хич не ми е за парите, когато става въпрос за здравето ми, ама то ни едното, ни другото е ок.
Здравейтеи от мен на всички бъдещи мами и вече минали по този път. Имам един прост въпрос... Тъй като от скоро живея в Шумен, а докато учих в София ходих при какви ли не гинеколози - и мъже и жени, и останах с впечатлението, че мъжете са много по внимателни, повече обесняват и ако случайно не са в настроение - не си го изкарват поне на пациентите. До това мнение стигнах от всичките ми прегледи до момента. Това ме провокира да потърся мъж гинеколог в Шумен. И сега се стигна до така желаната и чакана бременност. Със съпруга ми избрахме д-р Георгиев. Но сега предстои да се запиша и на женска консултация. Има ли жени, ходили при него на консултации и след това раждали и какви са етапите, за които да се потготвя. Не ми се иска тъкмо си избрах лекар, от който сме доволни, да го сменя, само защото не извършва раждания в болницата. Моля някой ако се е сблъсквал с подобен проблем ... един да го наблюдава, а после друг да го изражда да сподели... Благодаря ви! Лек и слънчев ден!
[color=#00FF80][/color]Не ви препоръчвам д-р Нейкова каза ми че имам раничка направи ми цитонамазка искаше да ми прави биопсия която здравна каса не я покривала и само ме мотаеше да ми взема парите. Отидох при Даниел Димов и се оказа че имам гъбички лечими с хапчета от 6 дневен период
Тук е от: 10 Мар 2009 19:03 Мнения: 524 Местоположение: пред компа
Малеле,да не Ви се наложи по спешност да търсите АГ кабинет.Д-р Нейкова само с часове и със здравната само до 3 часа .В поликлиниката Койнова-казаха да не ходя.Добре,че в старата поликлиника имаха часове-почаках малко,но по-добре от относително висене пред някой кабинет с надеждата,че някой ще се откаже от часа си.
_________________ Нещата не са нито добри,нито лоши.Те са такива ,каквито мислим,че са.
Искам да изразя мнение относно посещението ми при д-р Снежана Койнова.. Първо се зачуди дали имам поликистоза или нямам,след това ми пусна куп изследвания,за които дадох много пари (парите всъщност нямат значение,ако просто се бе заела да ме лекува).. Отивайки с готовите резултати ги погледна и ми каза ми - ще ти дам адрес в София,върви там да ти погледнат резултатите,нито се обоснова защо ме изпраща,нито предприе някакво лечение.. Написа ми адрес в София и ми каза довиждане.. Може за някой да е много добър специалист,но аз съм безкрайно разочарована първо от подхода на безразличие към мен и второ като лекар-специалист без никакво становище към пациент търсещ помощ за проблема си -това за мен не е специалист