ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Яну 2025 1:20

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 131 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Акушер-гинеколози в Шумен
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2013 14:59 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 07 Ное 2013 14:53
Може ли да кажете мнението си за д-р Попова (старата поликлиника)

-- 07 Ное 2013 21:02 --

моля ако някой ми прочете въпроса да ми отговори :) благодаря предварително

-- 07 Ное 2013 21:04 --

някои може ли да ми каже мнението си за д-р Попова (старата поликлиника) :02_eh.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2013 19:02 
Аз лично съм твърдо против Нейкова.от 2години си лекувам раничка на шийката на матката и в последствие-поликистоза.така,предписа ми хапчета за 6 месеца,след това още някакви за още 6 и в крайна сметка нито имам цикъл от 3 месеца,нито мога да забременея.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Дек 2013 19:27 
Нейкова в никакъв случай, измисля си разни миомни възли и влагалищни ранички... като цяло не ви трябва да бременеете при нея.
Ако сте при Кузманова и ви се наложи да влезете в болницата ви гледат грозно, а ако случая ви е спешен ви натирват във Варна защото тя работи там.
Препоръчвам д-р Начев, д-р Здравкова /не се водете по коментарите, че била груба или че викала - невероятен специалист е/, д-р Маджаров - изключително любезен, отзивчив, мил. Аз много исках да родя при него, но ме оперираха по спешност.
Пиша от опит като редовна пациентка на отделение Патологична бременност. Дъщеричката ми е едно криво, инатливо бебе на два месеца, но характера не мисля, че има нещо общо с докторите :D

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2014 11:43 
Аз също бих ви препоръчала д-р Нейкова. След едногодишно ходене по мъките, най-накрая при нея успях да видя бял свят.
Не ми е в стила да плюя по хората и затова, ще ви спестя обяснения за страданието и унижението, през което преминах при останалите “прехвалени” шуменски акушер-гинеколози /които май сами се хвалят по форумите/ и ще ви кажа, че след 2 посещения при д-р Нейкова, нелечимия ми проблем/според предишните ми лекари/ изчезна изведнъж. И до ден днешен няма й помен от него.
Така, че бих ви посъветвала да ни си губите времето с разни шарлатани и надути лекари с просташко поведение, а да намерите начин да минете преглед при д-р Нейкова.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Фев 2014 13:55 
Баси кошмара, доктор Желева неоткриваема, съпругът й пък безкрайно нелюбезен

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2014 11:44 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 18 Фев 2014 11:14
Моите две бременности ги следи д-р Доля Нейкова и съм много доволна от нея, а и има 4D видеозон, така че препоръчвам нея.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Фев 2014 11:56 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 18 Фев 2014 11:14
soul написа:
Непокорна написа:
доктор Здравкова е номер 1 ,профисооналист от класа ,тя ми прави секциото нямам никъкви оплаквания на втория ден бях като нова.Наистина не работи с здравната каса но пък си струва по добре 20лв от колкото ходене на сто места

Абсурд!!!
Това е виц.
Радвам се, че преди години смяната й свърши и оживяхме с детето поради кадърността на други лекари.
Гореспоменатата г-жа и съпругът й от доста време държат преди всичко на финикийските знаци.

П.П. Не съм единствената препатила, има и по-тежки случаи.

Съгласна съм, преди 6 месеца родих и съм щастлива, че смяната й свърши преди да започне раждането ми, но за сметка на това успя предварителна да ме "предразположи" и "успокои" с обиди и грубо отношение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2014 16:13 
Ентусиаст
Ентусиаст
Аватар

Тук е от: 04 Мар 2014 12:26
д-р Здравкова- в никакъв случай, никакво отношение, никакво разбиране, хич не ми е за парите, когато става въпрос за здравето ми, ама то ни едното, ни другото е ок.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2014 8:59 
Аз ли не съм в ред, или д-р Маринова и д-р Димова нямат място тук? Някой може ли да каже нещичко за тях?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2014 15:50 
Здравейтеи от мен на всички бъдещи мами и вече минали по този път.
Имам един прост въпрос... Тъй като от скоро живея в Шумен, а докато учих в София ходих при какви ли не гинеколози - и мъже и жени, и останах с впечатлението, че мъжете са много по внимателни, повече обесняват и ако случайно не са в настроение - не си го изкарват поне на пациентите. До това мнение стигнах от всичките ми прегледи до момента. Това ме провокира да потърся мъж гинеколог в Шумен. И сега се стигна до така желаната и чакана бременност. Със съпруга ми избрахме д-р Георгиев. Но сега предстои да се запиша и на женска консултация. Има ли жени, ходили при него на консултации и след това раждали и какви са етапите, за които да се потготвя. Не ми се иска тъкмо си избрах лекар, от който сме доволни, да го сменя, само защото не извършва раждания в болницата. Моля някой ако се е сблъсквал с подобен проблем ... един да го наблюдава, а после друг да го изражда да сподели... Благодаря ви! Лек и слънчев ден!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2014 14:58 
[color=#00FF80][/color]Не ви препоръчвам д-р Нейкова каза ми че имам раничка направи ми цитонамазка искаше да ми прави биопсия която здравна каса не я покривала и само ме мотаеше да ми взема парите. Отидох при Даниел Димов и се оказа че имам гъбички лечими с хапчета от 6 дневен период

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2014 10:17 
Здравейте! Някой може ли да ми каже мнение за д-р Светла Арнаудова.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2014 14:55 
Нямам мнение за Д-р Арнаудова. Аз от 2 години си ходя при Д-р Нейкова и съм много доволна. Препоръчвам я.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2014 17:40 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 10 Мар 2009 19:03
Малеле,да не Ви се наложи по спешност да търсите АГ кабинет.Д-р Нейкова само с часове и със здравната само до 3 часа :? .В поликлиниката Койнова-казаха да не ходя.Добре,че в старата поликлиника имаха часове-почаках малко,но по-добре от относително висене пред някой кабинет с надеждата,че някой ще се откаже от часа си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 01 Дек 2014 16:47 
Искам да изразя мнение относно посещението ми при д-р Снежана Койнова.. Първо се зачуди дали имам поликистоза или нямам,след това ми пусна куп изследвания,за които дадох много пари (парите всъщност нямат значение,ако просто се бе заела да ме лекува).. Отивайки с готовите резултати ги погледна и ми каза ми - ще ти дам адрес в София,върви там да ти погледнат резултатите,нито се обоснова защо ме изпраща,нито предприе някакво лечение.. Написа ми адрес в София и ми каза довиждане.. Може за някой да е много добър специалист,но аз съм безкрайно разочарована първо от подхода на безразличие към мен и второ като лекар-специалист без никакво становище към пациент търсещ помощ за проблема си -това за мен не е специалист

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 131 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Бърз отговор

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Стъклар в Шумен ?

в Услуги

samael1666

2

23902

16 Юни 2020 6:43

Сервиз в Шумен

в Услуги

Help_me

1

25428

09 Мар 2022 10:40

Работа в Алианц в Шумен

в Общи разговори

optiplex

5

17181

05 Авг 2021 18:47

Автодиагностика в Шумен къде??

в Хора, пътища, автомобили

iliikata

9

3537

07 Сеп 2022 19:05

Пътна помощ Шумен-roadassistance365.com

в Хора, пътища, автомобили

roadassistance365

0

23966

05 Фев 2020 23:14

Търся таванска стая в Шумен

в Работа, фирми, клиенти, магазини, недвижими имоти...

zulbie

0

22642

03 Мар 2022 16:59

услуги със кранове и товароподемна техника в шумен и региона

в Услуги

kinglifting

0

22298

20 Яну 2021 17:28

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Яну 2025 1:20

Информация за текущата активност