Докато гледах откриването на Олимпиядата в Канада започна да ме обзема досадното чувство на малоценност,непотребност,някакъв отрязък,който на никого не е необходим.Ние, българите,които сме дали толкова неща на света,ние,чиято музика е Вселената,ние,чиите прадеди дръзнаха да се изправят с дървени топове срещу Османската империя,ние,които в няколко войни набутахме елитните ангрлийски и френски войски в чувала,ние/нашите деди/,които излизаха от окопите с "ура " и "на нож" помитаха всичко пред себе си изпаднахме в положението на найдолнокачествената стока в света. Стегнахме до там,че ни оприличиха на "турски кенеф" "Нашите големи политици" могат да се гордеят. Ашколсун.
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2661 Местоположение: Шумен
Проблемът на теб и такива като тебе е втренчеността в "славното минало" и вярвате на историческите легенди повече, отколкото на утрешния вестник. И двете не са силно достоверни, но все пак превесът е към вестника. Не знам ти ли беше с двете висши, ама доста грешки има в поста ти по-горе.
Ти нищо не си разбрал. Там е работата,че вечно се осланяме на миналото и мислим,че сме "Голямата работа" Здравото поколение отдавна го няма. Ние само на масата сме всесилни,най умните,най добрите. Не сме вземали никаква поука от миналото и нямаме нищо светло в бйдещото. Чалгаджии,кючекчиии лакмазани. Всичко качествено избяга, а малкото които останаха ги навряха в чалгаджийския гъз.
Без връзка с темата: Скорпионе, ти се осра. Подчертах ли го добре?
skorpion написа:
Докато гледах откриването на Олимпиядата в Канада започна да ме обзема досадното чувство на малоценност,непотребност,някакъв отрязък,който на никого не е необходим.