westcamp написа:
Да ви кажа директно в Шумен има много малко специалисти по конретни проблеми, и много по всякакви проблеми.Мисля че всичко е ясно.Затова и мненията са различни тоест всеки с половин уста казва за някой който е ползвал но твърдо да на еди кой си нищо не казва.В България се определят 4 града които има всичко от до и това са София,Пловдив,Варна Бургас.
Не се залъгвай!Може да има специалисти,но са забравили ,че преди всичко са лекари.Аз съм бургазлийка и ходих на лекар там-искат само пари това е !Иначе не са повече компетентни от тези тук.
-- 22 фев 2010, 22:02 --
vlkr написа:
Горещо препоръчвам д-р Маринова! Кабинета й е в старата поликлиника.За съжаление нямам телефона й, но в "Шуменска заря" мисля, че при обявите на лекарите го има. Водила съм детето си няколко пъти при нея и съм доволна. Много е внимателна и се старае да не изписва просто така от най-скъпите лекарства, а такива, които могат да помогнат.Успех!
Много ти благодаря за д-р Маринова!50 минути отдели жената да ме прегледа и да ми обяснява подробно.Тя наистина е много добър специалист.Пак ще я посетя,много съм доволна от отношението й към мен.Още веднъж благодаря!