ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Яну 2025 0:52

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Черен списък на некадърните лекари в Шумен
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2012 15:20 
Ceko написа:
Някой да каже едно мнение за Радой Денчев-невролог?Че ходи да преглежда дядо ми,но нещо няма файда от лекарствата.

Аз и съпругът ми сме много доволни от този лекар а и не само ние, помагал е на хора с два три инсулта, направо ги е дигал на крака. Според мен от всички видове специалисти при които съм ходила до сега, той е най добър и си върши перфектно работата.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2012 9:42 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 01 Юни 2012 7:09
Не ходете при д-р Тодор Тодоров - ортопед!!! Преглежда над ренгена в Поликлиниката. Неглижира случаите с фрактури, ...един лекар без операционна практика, не чете и не се информира какво се прави при различните видове счупвания. Гипсира ме и ме изпрати да си вървя в къщи вместо да ме изпрати в болницата да ми наместят метатарзалните кости чрез заигляне. В резултат след почти 20 дена в гипс се оказаха разместени.ЛКК ми препоръча оперативно наместване, макар да беше минало доста време и частично бяха зарастнали. Тодоров не ми назначи контролна снимка, а каза Какво ще я гледам!!! Направих операцията но какъв ще е резултата заради забавянето...не ми се мисли. При всички случаи няма да е 100% добро зарастване заради немърливото лечение на Доктора Тодоров! Не мога да си простя че не помислих преди да отида при него. Тази негова грешка може да ми струва, не дай си боже, инвалидност....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2013 8:50 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 08 Юли 2013 14:04
За мен некадърен лекар е др. Доля Нейкова, гинеколожката. Има добра апаратура, но не знае как да я използва.
Ходих при нея със силно възпаление на яйчниците, изписа ми сумати и антибиотици, инжекции. Полза нямаше. Последния път като отидох тя самата видя че не съм излекувана, но каза че по здравната каса ми се полагат само 2 прегледа, каза че вече не знае какво да ми изпише, пак ми даде рецепта за някакви антибиотици, питах я „ ами ако и това не помогне“, тя ми отвърна „ами не знам“
Отидох си доста разстроена, че уж тя е лекаря и не знае как да ме лекува, пък камо ли аз сама да се излекувам.
На другия ден отидох при доктор Румяна Янева, изписа ми едно лекарство и един про биотик , направи ми няколко изследвания и се оправих, благодарение на нея.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2013 18:09 
Ако обичате скандали крясъци и обиди заповядайте при ГИНЕКОЛОЖКАТА ПОПОВА (старата поликлиника ет.3)такива болести ще Ви измисли ,така ще Ви уплаши ,че да ходите няколко пъти при нея за да Ви прибере паричките.Груба ,нетактична.Никога по-вече при нея.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2013 10:25 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 08 Юли 2013 14:04
От мои познати, приятелки и аз съм чувала това за Попова. Уж има хубава апаратура, но май и тя не знае как да я използва, щом на моя приятелка до края казва че ще има момче, на 4де я гледа на не знам какво а накрая ражда момиченце. Да и е живо и здраво. Има доктори които са много алчни за пари. Това е!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2013 15:15 
Чубиса ("д-р" Атанасов) на пазара. По некадърен няма от него. Лекува парАвироза с шамаство.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2013 21:54 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 03 Дек 2013 21:48
моля за мнение за Д-р Огнян Обретенов предстои операция на мой близък

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2019 15:50 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 11 Яну 2019 15:45
Здравейте, искам да допълня списъка с името на д-р Добри Марчев- уролог в ДКЦ 1. Адски арогантно държание, отказва преглед въпреки записан час, а взема направлението за да си източи касата. Лъже, че е извършил преглед и пише измислен амб.лист , а дефакто не е. Пазате се от такива 'лекари' нарушаващи изцяло закона за етика в лекарската професия!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Бърз отговор

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Стъклар в Шумен ?

в Услуги

samael1666

2

23902

16 Юни 2020 6:43

Сервиз в Шумен

в Услуги

Help_me

1

25428

09 Мар 2022 10:40

Автодиагностика в Шумен къде??

в Хора, пътища, автомобили

iliikata

9

3537

07 Сеп 2022 19:05

Работа в Алианц в Шумен

в Общи разговори

optiplex

5

17181

05 Авг 2021 18:47

Търся таванска стая в Шумен

в Работа, фирми, клиенти, магазини, недвижими имоти...

zulbie

0

22642

03 Мар 2022 16:59

Пътна помощ Шумен-roadassistance365.com

в Хора, пътища, автомобили

roadassistance365

0

23966

05 Фев 2020 23:14

услуги със кранове и товароподемна техника в шумен и региона

в Услуги