Да това наистина е талант, дизайн, усещане за красота и майсторлък да го направиш. Поздравления и шапки долу. На мен специално не ми се отдава, пък и винаги ме е интересувало друга стана от акваристиката - развъждането на различните видове риби и начина им на живот. Надявам се тази година да довърша етажа, (за сега работя над кухнята тя остана последна и като гледам ще е най скъпата)и като подредя всичко на мястото му и намеря място за аквариумите си, които да направя, ще прекарвам и отделям повече време на хобито, ако не се захвана с нещо друго. Аквариумите ми в Чехия подарих на един колега, старите ми от време оно трябва да ги изхвърля, защото са с железни рамки и са задръстили една от старите построики, но за сега няма време.
Наистина дълго не сън се включвал в темата, но имам някои идеи за разширяването и, и сега използвам случая да поздравя всички колеги с Новата година и да им пожелая огъня и любовта към света на акваристиката и нейното вълшебство, което ни кара да се отделим макар и за миг от бруталната действителност и се пренесем в царството на хармонията и красотата на природата, която не можем да заменим с нищо друго, да гори и не угасва. Бъдете здрави и повече късмет в живота и хобито.
Ето го аквариумът на Недко заслужил първото място