Тук е от: 17 Ное 2009 9:52 Мнения: 77 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Здравейте, при мен нещата потръгнаха добре но скалариите поотраснаха и аквариума стана тесен така че, се налага да продам 11 бр скларии с размер 4 - 5 см, чисто бели и шарени /черно и бяло/ цена за всички 11 лв. или по единично 1.30 лв/бр. GSM 0889/225 603 Пламен Пенев
3 бр. са продадени остават 8 бр. - 8 лв. за всичките
Давам една рибка безплатно ,а рибката е следната - http://www.akvariumi.com/?page=fish2&id=390 , не е притенциозна към условия , номерат ми е 0888518976 , става въпрос за рибката дето е жълта с черни ленти .
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2148
shekspir Показаните от вас материали са страхотни.Ако вашият магазин разполага с показаните екземпляри няма какво да коменираме.За мен ще бъде удоволствие да посетя вашия магазин,при минаването ми през София.
Тук е от: 15 Апр 2007 21:12 Мнения: 987 Местоположение: Шумен
Имам такива,но повечето се споминаха от предозиране с СО2.Сега чакам "нов внос" .Имам уговорка с един колега от София да ми прати,но дали ще стане не знам.Всичко зависи от него.
Тук е от: 15 Апр 2007 21:12 Мнения: 987 Местоположение: Шумен
barbus,собственикът на магазина е съвсем друг.Колегата просто е дал линк за да се добие представа за рибката .Магазина е на Кимбайците-живеят в София и се занимават с акваристика.Може би по правилно щеше да бъде да се представи рибката така.Както и да е.Всички разбрахме за какво става въпрос.Сега остана да и се намери нов дом.
Последна промяна nipresi на 16 Ное 2010 21:50, променена общо 1 път
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2148
shekspir - моля за извинения.Магазина обаче е страхотен.Ако сте го посещавали,моля опище как изглежда в действителност.Надявам се ,че ще подарите някому тази прекрасна рибичка -без да е необходимо да предложите и аквариум.
Тук е от: 02 Апр 2009 19:23 Мнения: 691 Местоположение: Пред компа
Ако моите бяха малко по-големи щях да я взема но не ми се рискува че имам и още два вида.Колега на Лични ще ти пиша къде можеш да я занесеш ако не и намериш стопанин.
_________________ Нема водорасли,водата е ЧИСТА!!!