Ами не е нищо особено, само 20л, но ще се пробвам пък ще видим какво ще стане. Ето го на снимка - Hailea F20. От интернет е, понеже моя още не е дошъл. Чакам го днес или утре. Засега нямам подходящо място за по-голям и затова си взех такъв. В момента имам една бета, която измъчвам в съвсем малък аквариум и мисля да гледам само нея в новия и да пробвам малко скаридки. Като се спомине бетата мисля да си взема 5-6 неонки примерно или данио. За водата ще се разберем допълнително, да видим кога ще дойде аквариума.
-- Пет Юли 29, 2011 12:43 pm --
Оказа се, че аквариума ще дойде чак другата седмица. Ако можеш все пак ми запази в нещо към 15-на литра, пък ще се разберем през седмицата да мина да я взема. Оказа се също и че кварцовия пясък, който си бях поръчал не е наличен и сега няма какво да ползвам за дъното. Търсих по магазините, но намерих само жълт и то доста дребен. Някой ако има случайно останал, трябват ми към 2кг, плащам колкото кажете. Купувам също така и бързорастящи растения - валиснерия, егерия, роголистник.
_________________ Винаги бъди себе си, не се вземай много на сериозно, и се наслаждавай на всеки момент от живота си! И ти можеш да работиш от дома. Виж как в Българския форум за надомна работа / Популяризирай сайта си в интернет със SEO оптимизация от Devseon
Аз имам за продаване или бартеросване аквариум около 10-15 литра. Приемам почти всякакви бартери.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 15 Апр 2007 21:12 Мнения: 989 Местоположение: Шумен
Хелери има във всички аквамагазини на безкрайно ниски цени(по-малко от лев).Можеш да провериш в някой от тях.Моля пускай обявите си в подходящата тема(има раздел търся,продавам,подарявам...).По-късно ще я преместя.Ако пък обявата има скрит подтекст,изобщо не е за подфорум„Акваристика”.
_________________ Винаги бъди себе си, не се вземай много на сериозно, и се наслаждавай на всеки момент от живота си! И ти можеш да работиш от дома. Виж как в Българския форум за надомна работа / Популяризирай сайта си в интернет със SEO оптимизация от Devseon
Тук е от: 17 Ное 2009 9:52 Мнения: 77 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Здравейте, останах неприятно изненадан тази вечер като отворих ФОРУМЪТ НА ШУМЕН и по точно раздела АКВАРИСТИКА установих че темата която създадох "ПАЗАР- КУПУВАМ/ПРОДАВАМ/РАЗМЕНЯМ/ПОДАРЯВАМ/ТЪРСЯ е с автор dido ето и цитат от първата ми публикация в темата
plaksi написа:
Здравейте, откривам тази тема с цел да се улесни търсенето на теми от сорта на : Продавам еди какво си или търся еди какво си свързано с акваристиката. Надявам се колегите акваристи да публикуват тук предлаганото и търсеното от тях.
Пламен Пенев
моля модераторите да обърнат внимание!!! Благодаря предварително !!!
А между другото продавам две - три работещи двойки скаларии - цена по договаряне , а снимки малко по късно ще публикувам.
Продавам двойка рачета Cambarellus patzcuarensis var. orange. Цена 10лв. (обикновено вървят по 30-50). Офертата не е за изпускане .
За контакт: ЛС или skype:shakera_s