Тук е от: 15 Фев 2009 16:34 Мнения: 64 Местоположение: Шумен
Спешно разменям 2 бр. Labeo frenatus на около 2 месеца, 6-8см, неболедували. Малък ми идва аквариума за тях и другите рибки и лабеотата тормозят малките. Търся син, зелен Неон и Колиза 0895 790 962
Опа аз искам,не знам какво е ама ще го цопна в аквариума.Утре по кое време е удобно да се обадя.
-- 05 Ное 2012 19:44 --
Мерси на колегата,супер са растенията.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Имам два силвършарк-а на които аквариума сякаш отесня, може пък и на мен да ми е писнало... та ако някой има по-дребни риби за подаряване може да бартеросаме положението
Имам за подаряване растения,не им знам името,тънки дълги.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Ловец за теб ще има и бонус,ще ти ги доставя без пари.Разликата от моите до твойте е,че моите стават и за салата.