Да бе, те отсега предвиждат колко ще е ненадежден, щом ще борят вирусите с презапис на всеки сектор от диска. Какво ще правят фирмите, които се занимават с поддръжка тогава? Вярно, ще инсталират драйвери.
Оритването на нещо ново и непознато е типична човешка черта. Не беше много отдавна, когато същата анти кампания и мнения се водеше срещу Windows 7. Пък сега не виждам някой да ползва XP, освен някои фирми, ама то има и такива на DOS Така че не виждам смисъл да осъждаш или коментираш нещо, което не познаваш и не си изпробвал лично. Абсурдно е.
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Пробвах Windows 7 в продължение на 3 месеца. Пробвал съм и Vista на няколко служебни машини доста по-дълго. Всичките ни служебни машини в момента са на XP, щото друг Windows на тоя хардуер няма да тръгне. Държа да отбележа, че от 11 години ползвам лицензиран софтуер на Microsoft. И за толкова време разработчици (и поддръжници като теб) продължават да карат потребителите да си мислят, че да преинсталираш ОС е най-нормалното нещо. (Засрамих се и изтрих продължението.)
Тоест в твоя случай ползваш Windows XP по принуда, защото хардуера не ти позволява следващо поколение операционна система. Ако беше ползвал седмицата по-дълго време, щеше да забележиш, че тя много по-рядко се нуждае от преинсталация, в сравнение с Windows XP или Windows 98. А самата преинсталация се налага заради некачествен софтуер или заради вируси. Това е. Ако имаш инсталирана само една счетоводна програма, разбира се че няма да преинсталираш и 10 години...
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Сега преразказваш какво съм написал, което значи, че си ме разбрал. Махнах седмицата, защото беше също толкова уязвима откъм вируси. И ето кое ти убягва: самата концепция за преисталация е сбъркана. Не може да убеждаваш потребителите да си купуват новия ти продукт , като им гарантираш, че утре ще се счупи, обаче сами ще могат да си го поправят. Това и в Ikea го няма.
Къде го няма? Не те разбирам, съжалявам... Обаче знам, че масовите потребители искат да могат да си оправят проблемите с едно натискане на бутон, а не да се налага да плащат на пишман компютърни специалисти или да тормозят роднини и приятели постоянно. Не знам защо продължавам тази дискусия. Нямам интерес да те убеждавам в нищо и не съм фен на никоя операционна система. Ползвам това, което ми е максимално удобно и ми създава най-малко проблеми и е максимално съвместимо с максимален брой софтуер и хардуер. Форума за Линукс е на друго място и не ходя там... Айде...
Няма да съжаляваме сега за Нероден Петко. Не се стягай, никъде не съм рекламирал Линукс (ето, пиша ти от домашния Windows). Споделих, вярно, с други думи, че съм хранел повече надежди за максимално удобна операционна система. Сега ни предлагат нов панаир с "пряк път" до System Restore. When you get stomped on, you have the right to holler.
-- Пет Яну 20, 2012 9:58 pm --
Дано да греша, но ми се струва, че новият бутон може да изглежда така:
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 20:40
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения