Тук е от: 09 Яну 2007 2:16 Мнения: 1786 Местоположение: Valhalla
Благодаря за линка Beatfan, Помня го от времето на седмицата. Като прочетох дискусиите, ще прескоча любопитството засега и ще наблегна върху текущите задачки, които не са свързани с метро
Поздрави.
_________________ Изработка на сайт -Часовници онлайн --- Рок и метъл в нета --- etcaptor.com ------ watchesbg.net ---------- freenetlife.com
Тук е от: 08 Яну 2007 5:10 Мнения: 1141 Местоположение: Гр.Шумен
(автор на темата)
На скоро ми се наложи да сложа windows 7 за малко,разликата в бързината е осезаема.Свикнах на осмица и стария ми се вижда бавен.В магазина за приложения има някой доста интересни неща.Ползвам осмицата още от първата публична достъпна версия за тестване,в началото имаше проблеми с доста драйвери,но вече всичко е наред.
Интересен е отговора на въпроса защо прескачат девятката
И той се крие в кода на win 95 и '98. Не ми се вижда разумно обяснение, след като по това време си купиха new technoloogy (NT). Ама знае ли човек, маркетинг ходове всякакви: Y2K бъг някой помни ли го?
Тук е от: 13 Авг 2013 20:47 Мнения: 756
Всъщност отговора е по-скоро грешното определяне на версиите от страна на по-стар софтуер. Оказва се, че на запад има страшно много компании, работещи със страхотно скъп и... допотопен софтуер. Та...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 10:35
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения