Нямам поглед върху целия град,доволен съм от Наско на Цар Освободител,добри отзиви има за Параскевов,сервиза под Лукойл в Б.Б.Добре е там където лично чорбаджията е запретнал ръкавите и работи.Пример ще дам от друг бранш-Вальо Предницата.Щом като той лично е в канала,какво остава за работниците.И обратния случай,когато ,когато се правят на велики,и съвсем не допускат ,че и клиента може да си има понятие от компютри.Едни такива се опитаха да ме убедят ,че първо трябва да им дам 20 лева и после инсталация -още 25 лева.Първите 20 били за да видят нещо.Оказа се мъх по охладителя на процесор ама сам си го констатирах.
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12069 Местоположение: The O.C.
Може ли да ми кажете в коя фирма най-добре и най-евтино чистят прах и там работите с термопаста ( макар, че не видях да ми слагат такова нещо като го сглобяваха ) ?
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Тук е от: 29 Яну 2007 13:53 Мнения: 326 Местоположение: Балирам мъгла на луната :)
И двете неща може да си ги свършиш сам освен ако не си някакъв супер мързелив праха се чисти за най много минутка най лесно с компресор , сешоар или от старите руски прахосмукачки които духат а не смучат , а пастата се сменя елементарно (ако е нужно).Не виждам смисъл някой да носи техника и да плаща за тези елементарни неща.
_________________ rover, wanderer, nomad, vagabond, call me what you will...
Ако не е сигурен какво прави е по-добре да си занесе техниката в сервиз. Когато работех в такава фирма се нагледах на техника, почиствана от подобен вид домашни специалисти.
Параскевов е супер, зимата като се връщах, ми оправи компа. Първо го занесох на ЕГЕ на Ришки проход, но те гледаха като телета пред майка си и казаха, че компа е много повреден и не може да се оправи. После го занесох на Параскевов и за 2 дни го оправи-почисти го и видеокартата се оказа в ред, не се беше скапала, както мислеха тия идиоти от ЕГЕ...
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12069 Местоположение: The O.C.
Като сглобявах конфигурацийката той беше едно от местата с висока цена. Вярвам, че и поддръжката му ще е скъпа, а аз не се връщам от гурбед, та да не си ценя парите. Споделяйте и евтини места!
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 21:53
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения