Тук е от: 18 Май 2009 9:58 Мнения: 2060 Местоположение: Шумен
Да помоля за цена за Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz / AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz; RAM: 1.5 GB; Video card: Nvidia 8800; VRAM: 512 MB или нещо подобно?!
Къде другаде? 1. Еленко компютърс - последно май беше 24 лв. с ДДС. 2. Сатком Груп (спирката до Технополис) - не им знам цените 3. Техносистем (бившия магазин Рила под кино Херсон) 4. Булранг (представител на Ксерокс - високия блок до автогарата) 5. Книжарници Аспект (носят ги във Варна или ги дават на Тонер спот да им ги правят ) 6. Офис 1 (също ги носят във Варна)
Тук е от: 08 Яну 2007 10:22 Мнения: 1233 Местоположение: shumen
Не ми приказвай така.Модела го забравих на касетата,принтера е Canon MF4410.Потърси си касетата,ако те интересува.За копия не съм питал,ама ме съмнява да са я напълнили на половина.Чипа не го смениха.Ако беше сменен,цената нямаше да е такава.
Как да ти приказвам? Ако си доволен от тях, похвали ги. Аз преди 2-3 г. поръчах в Toner Spot касета за Konica Minolta PagePro 1350W. Цената беше 60 лв., обещаха 6000 копия.
Христо Параскевов е в магазините, които са до старата поликлиника, навътре през тунела зад магазините за бельо и за детски стоки. Атанас Занков е в една от къщите, които са зад градинката с детски люлки срещу музея на Панайот Волов. (до фриз. салон "Фукли с букли: (ама ти едва ли го знаеш) )
Тук е от: 08 Яну 2007 5:10 Мнения: 1141 Местоположение: Гр.Шумен
Препоръчвам магазина за компютри в Б.Българанов,малко по надолу от Лукойл,до вулканизатора.От години купувам неща от него.Лаптоп,компютър и много други неща.Много съм доволен.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 16:00
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения