Има един добър специалист в Химера , казва се Неделчо. Работил съм с него едно време добър е.Бачкал съм и в bestcom ама там нестават.Рег Марчев и той е почнал да продава компютри,но е по добър в касовите апарати. Неходете в стели и ко . Ро - Ни по стават. Еленко ми - кво за него .. девиза му е вземай скъпо да те уважават !!! Медиа маг- ми за тях или хубаво или нищо аз нищо. Юмена са големи и тромави. Има и още ,като ПСИТ лол това компютърна фирма ли е абе надали ще мога да изброя всички .че стана 17.00 и трябва си ходя
_________________ Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!
Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4067 Местоположение: Шумен
РегМарчев продава компютри ли? Марчев се занимаваше само с касови апарати,специалист е,спор няма,ама скъпо дере...чакай да се огледам да не е някъде тука,че да ме чуе ! Я раздуй за СтелиКо,що да не ходим? Не заради друго,ама ходя там чат-пат по друга линия и да знам.
За стели и ко ,ми че те там да ти сменят някоя част ти земат пари. Говоря за част купена от тях. Това немога го разбера ..идваш купуваш рам и хоп 5- 10 лв за слагане айде бегай ми че тя се слага за 1 мин. като включвам и отварянето на капака не мерси Имах и други проблеми с тях , рапространяваше някаква складова програма ... но това е друго. А да не говорим че за преинсталация на WIn взвмат 30-40 лв. аз преинсталирах за 10 лв той 30 -40 ,все пак аз не купувам лицензиран Win ми то 3-4 ходенета можеш и лицензиран да си купиш Абе общо взето не ме кефи ... мое мнение
_________________ Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!
Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4067 Местоположение: Шумен
aenor написа:
За стели и ко ,ми че те там да ти сменят някоя част ти земат пари.
Eeee,че ти кво искаш,дет се вика:мама на тати без пари не дава .За туй фирмичка са си направили хората,да печелят.Ти като излезеш на кафе например,ще ти вземат ли половин цена за кафето,ако влезеш зад бара да си го направиш сам ?
aenor написа:
Имах и други проблеми с тях , рапространяваше някаква складова програма ...
И за складовата програма лоша дума да не съм чул! От къде ще намериш такъв специфичен софт за 100 лева,а .? Майтапя се разбира се !
_________________ Винаги бъди себе си, не се вземай много на сериозно, и се наслаждавай на всеки момент от живота си! И ти можеш да работиш от дома. Виж как в Българския форум за надомна работа / Популяризирай сайта си в интернет със SEO оптимизация от Devseon
Тук е от: 10 Фев 2007 9:29 Мнения: 760
Фирма само с това да се занимава не знам. В зависимост от това какво му има на носителя (дали от повредена файлова система, изтрити волно или неволно файлове или разрушени дялове) може да се наеме всяка фирма в града занимащасе дори само с продажба. При механична повреда пак ще ти вземат носителя за ремонт, но ще го пратят на специализираните такива фирми в София като не ти се дава 100 % гаранция за възтановяване (а и ако си виждал какви са цените, ще се замислиш, ако информацията не е по-ценна от заплатената сума). Ако е от първият вид мога да ти препоръчам една, две програмки при които възстановяването е около 70 - 90 % или се обърни към Йогъл от форума . Пращал съм носители в София, но нямаха много успех с механично повредените хардове, макар , че момчетата се постараха доста. Има доста фирми - аз скоро контактувах с Computer Security Services.
_________________ "Я простой болгарский бомж, а не шпана!!!!!!" "Мы летим, а вы ползете, чудаки вы, чудаки!"
Мерси за инфото. Става въпрос за възстановяване на данните след формат на харда. Дали е възможно да стане с програма?
_________________ Винаги бъди себе си, не се вземай много на сериозно, и се наслаждавай на всеки момент от живота си! И ти можеш да работиш от дома. Виж как в Българския форум за надомна работа / Популяризирай сайта си в интернет със SEO оптимизация от Devseon
Макар и рядко, понякога ми се е налагало да ползвам такъв тип програма. След няколко часа блъскане с програми, коя от коя по малоумни и неработещи, единствената програма която ми възстанови всичко на 100 процента след форматиране на диска, в оригиналния му вид с имената на папките и файловете беше GetDataBack. Съществува в два варианта - за FAT и NTFS форматиран диск.
Информация за програмата: GetDataBack recovers from
* Hard drives (IDE, SCSI, SATA) * USB drives * Firewire drives * Partitions * Dynamic Disks * Floppy drives * Drive images * Zip/Jaz drive * Compact Flash Cards * Smart Media Cards * Secure Digital Cards * USB Flash Drive * iPod Disks
Use GetDataBack for NTFS to recover files from drives with NTFS file system. GetDataBack for NTFS can be installed and runs under Windows 95/98/ME/NT/2000/XP/2003/Vista.
Use GetDataBack for FAT to recover files from drives with FAT12/16/32 file systems. GetDataBack for FAT can be installed and runs under Windows 95/98/ME/NT/2000/XP/2003/Vista.
Тук е от: 29 Яну 2007 13:53 Мнения: 326 Местоположение: Балирам мъгла на луната :)
gaco bacov възможно е, даже да ти се е скапал партишъна, форматирал дяла изтрил заделил наново препокрил и етц.. пробвай следния софт http://www.ontrackdatarecovery.com/ разбира се от близкия магазин ... format delete partition recovery и етц.. екстри всякакви пробвал съм всякакви за възстановяване но според мен това е програмата която ще ти свърши работа.
_________________ rover, wanderer, nomad, vagabond, call me what you will...
Ок, мерси много и на двамата. Питах от името на един приятел, та ще му кажа за програмките да пробва там
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4577 Местоположение: Шумен
За мен сатком са фаворити за сега . продават наа добри цени услужването е на ниво .
Доволен и само там ще ходя .
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Firma RO i NI ei tam e istinata. Imat si vsi4ko 4itav serviz,dostav4ici na inernet i t.n. E malko me iznerviha vednaj kato mi otryazaha neta i mi spodeliha 4e ne sym si bil platil,no pyk posle mi se izviniha horata.Taka 4e sym mn dovolen
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Май 2025 17:20
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения