ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Май 2025 17:20

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 131 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Компютърните фирми в града
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2008 22:52 
..:: HouSe AddIctEd ::..
..:: HouSe AddIctEd ::..
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 9:15
@ satcom-bg явно наистина "поне аз не знам". Когато моята 6600 се повреди от X-COM ми дадоха оборотна mx440 ;).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2008 16:04 
Ентусиаст
Ентусиаст
Аватар

Тук е от: 18 Юли 2008 10:27
Има един добър специалист в Химера , казва се Неделчо. Работил съм с него едно време добър е.Бачкал съм и в bestcom ама там нестават.Рег Марчев и той е почнал да продава компютри,но е по добър в касовите апарати. Неходете в стели и ко :) . Ро - Ни по стават. Еленко ми - кво за него .. девиза му е вземай скъпо да те уважават :) !!! Медиа маг- ми за тях или хубаво или нищо аз нищо. Юмена са големи и тромави. Има и още ,като ПСИТ лол това компютърна фирма ли е :) абе надали ще мога да изброя всички .че стана 17.00 и трябва си ходя :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юли 2008 16:12 
Баш майстор
Баш майстор
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 18:46
РегМарчев продава компютри ли? Марчев се занимаваше само с касови апарати,специалист е,спор няма,ама скъпо дере...чакай да се огледам да не е някъде тука,че да ме чуе :G8.gif ! Я раздуй за СтелиКо,що да не ходим? Не заради друго,ама ходя там чат-пат по друга линия и да знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 8:12 
Ентусиаст
Ентусиаст
Аватар

Тук е от: 18 Юли 2008 10:27
За стели и ко ,ми че те там да ти сменят някоя част ти земат пари. Говоря за част купена от тях. Това немога го разбера ..идваш купуваш рам и хоп 5- 10 лв за слагане айде бегай :) ми че тя се слага за 1 мин. като включвам и отварянето на капака :) не мерси :) Имах и други проблеми с тях , рапространяваше някаква складова програма ... но това е друго. А да не говорим че за преинсталация на WIn взвмат 30-40 лв. аз преинсталирах за 10 лв той 30 -40 ,все пак аз не купувам лицензиран Win :) ми то 3-4 ходенета можеш и лицензиран да си купиш :) Абе общо взето не ме кефи ... мое мнение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 21:25 
Баш майстор
Баш майстор
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 18:46
aenor написа:
За стели и ко ,ми че те там да ти сменят някоя част ти земат пари.
Eeee,че ти кво искаш,дет се вика:мама на тати без пари не дава :D .За туй фирмичка са си направили хората,да печелят.Ти като излезеш на кафе например,ще ти вземат ли половин цена за кафето,ако влезеш зад бара да си го направиш сам :G8.gif ?
aenor написа:
Имах и други проблеми с тях , рапространяваше някаква складова програма ...
И за складовата програма лоша дума да не съм чул! От къде ще намериш такъв специфичен софт за 100 лева,а :G8.gif .?
Майтапя се разбира се :B4.gif !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Ное 2008 19:13 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Тук е от: 27 Май 2007 23:14
Има ли специализирана фирма за Data Recovery?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2008 2:54 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 10 Фев 2007 9:29
Фирма само с това да се занимава не знам. В зависимост от това какво му има на носителя (дали от повредена файлова система, изтрити волно или неволно файлове или разрушени дялове) може да се наеме всяка фирма в града занимащасе дори само с продажба. При механична повреда пак ще ти вземат носителя за ремонт, но ще го пратят на специализираните такива фирми в София като не ти се дава 100 % гаранция за възтановяване (а и ако си виждал какви са цените, ще се замислиш, ако информацията не е по-ценна от заплатената сума).
Ако е от първият вид мога да ти препоръчам една, две програмки при които възстановяването е около 70 - 90 % или се обърни към Йогъл от форума :wink: .
Пращал съм носители в София, но нямаха много успех с механично повредените хардове, макар , че момчетата се постараха доста.
Има доста фирми - аз скоро контактувах с Computer Security Services.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Ное 2008 18:49 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Мерси за инфото. Става въпрос за възстановяване на данните след формат на харда. Дали е възможно да стане с програма?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Ное 2008 20:12 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 22 Яну 2007 9:58
Макар и рядко, понякога ми се е налагало да ползвам такъв тип програма.
След няколко часа блъскане с програми, коя от коя по малоумни и неработещи, единствената програма която ми възстанови всичко на 100 процента след форматиране на диска, в оригиналния му вид с имената на папките и файловете беше GetDataBack. Съществува в два варианта - за FAT и NTFS форматиран диск.

Можеш да изтеглиш програмите от тук: ЦЪК

Информация за програмата:
GetDataBack recovers from

* Hard drives (IDE, SCSI, SATA)
* USB drives
* Firewire drives
* Partitions
* Dynamic Disks
* Floppy drives
* Drive images
* Zip/Jaz drive
* Compact Flash Cards
* Smart Media Cards
* Secure Digital Cards
* USB Flash Drive
* iPod Disks

Use GetDataBack for NTFS to recover files from drives with NTFS file system. GetDataBack for NTFS can be installed and runs under Windows 95/98/ME/NT/2000/XP/2003/Vista.

Use GetDataBack for FAT to recover files from drives with FAT12/16/32 file systems. GetDataBack for FAT can be installed and runs under Windows 95/98/ME/NT/2000/XP/2003/Vista.

Официален сайт: http://www.runtime.org/index.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Ное 2008 17:14 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Тук е от: 29 Яну 2007 13:53
gaco bacov възможно е, даже да ти се е скапал партишъна, форматирал дяла изтрил заделил наново препокрил и етц.. пробвай следния софт http://www.ontrackdatarecovery.com/ разбира се от близкия магазин ... format delete partition recovery и етц.. екстри всякакви пробвал съм всякакви за възстановяване но според мен това е програмата която ще ти свърши работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Ное 2008 16:14 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Ок, мерси много и на двамата. Питах от името на един приятел, та ще му кажа за програмките да пробва там :B4.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Ное 2008 20:29 
Модератор
Модератор
Аватар

Тук е от: 29 Дек 2007 9:30
За мен сатком са фаворити за сега . продават наа добри цени услужването е на ниво .

Доволен и само там ще ходя . :B5.gif :B5.gif

- Програмиране
- Извеждане на живи данни
- И много други. Пътна помощ 24/7

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Апр 2009 4:00 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 25 Апр 2009 3:48
Firma RO i NI ei tam e istinata.
Imat si vsi4ko 4itav serviz,dostav4ici na inernet i t.n.
E malko me iznerviha vednaj kato mi otryazaha neta i mi spodeliha 4e ne sym si bil platil,no pyk posle mi se izviniha horata.Taka 4e sym mn dovolen :B9.gif :B9.gif :O02.gif :O02.gif :O02.gif :O02.gif

Последна промяна Анелия на 25 Апр 2009 7:32, променена общо 1 път
Пиши на кирилица

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2009 22:33 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 16 Яну 2009 21:09
Погледнете офертите на http://www.evarna.com и ще си поговорим след това.А що се отнася до Satcom не стават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2009 1:20 
VIP
VIP

Тук е от: 09 Яну 2007 21:19
И аз съм доволен от САТКОМ.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 131 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Проблем с автомобил, не съм от града.

в Хора, пътища, автомобили

privileg1

1

2873

03 Фев 2023 6:52

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Май 2025 17:20

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми