Тук е от: 15 Авг 2016 14:13 Мнения: 2
(автор на темата)
Предлагам уроци по английски език за всички възрасти и нива. Цена 12 лв на час. Учител с 28 години стаж и отлична диплома специалност "Английска филология". Специално внимание на всяко дете и строго индивидуална работа. Имейл: silvia_nenkova@abv.bg. Телефон: 0894746585 Силвия Желева
Верно ли са станали толкова уроците? И аз предлагам тогава - 9 лв на час, и аз съм с такава специалност. Нямам 28 години стаж, но съм работил по специалността Гарантирани резултати, както се казва...
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4623 Местоположение: Шумен
Извън темата/подсказка:
ЛОВЕЦ,почваш да дразниш отново,от къде си правиш изводи кога е завършила? Цапаш темите отново!
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Моето мнение по-горе да се смята за неуместна шега, защото предполагам някои ще решат че се заяждам. Не е така. Всеки труд си има цена и съответно всеки сам решава за колко ще продава знанията и уменията си. Да, на мен ми се струва висока цената, но е напълно възможно да е такава, ДОРИ за град като нашия.
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Моето мнение е, че колежката е сбъркала цифрите във стажа, т.е. тоя път коментарът на Уовеца е на място. Аз предлагам цени от 8 до 20лв. в зависимост от възрастта и целта на занятието.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 11 Апр 2021 21:17
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения