zub4o написа:
На всеки, който ползва компютър и всякаква компютърна техника му се е налагало да ползва услугите на специализиран сервиз. Интересува ме вие като потребители какви претенции имате към такъв сервиз. От какви услуги в тази сфера имате нужда?
-Хората, които работят с клиентите да са любезни;
-Цените да са поносими;
-Да се работи бързо. Всеки ден без комп го преживявам доста тежко.
-Ако нещо не е по силите на съответния специалист в сервиза да насочи клиента към свой колега, а не да почне да разправя, че това не може да го управи, ама и никой в Шумен нямало да може и т.н.
-Да се дават бележки за всичко без подканяне и без цупене. И не само касови бележки, ами и нещо с което да може човек да докаже, че си е оставил компютъра за ремонт в съответния сервиз. А не да работят повече от един човек в сервиза и ти да си го оставил при единия, но после да попаднеш на друг и да не можеш половин час да обясниш кой си и за какво чакаш.
-Също така е добре да се записва при приемането горе долу за какъв ремонт е взет въпросния компютър, защото на мене ми се е случвало да си оставя лаптопа за едно, а те да му направят съвсем друго и да ми вземат пари за това (еленковците).
-Да се предупреждават клиентите за приблизителната цена на услугата/ремонта, преди извършване на ремонта, а не да разберат какъв е проблема, да го оправят без да ти кажат и да ти сервират като гръм от ясно небе сметка 150 лв.
-Гаранция.
-Да се дава информация при запитване. Въобще малко повече сговорчивост.
-Да се приемат за ремонт не само компютри с голям проблем и съответно за много пари, ами и с по-малки и евтини проблеми. А не като някои с ремонти под 50 лв да не им се занимава, щото им се губело времето.
-предпочитам да се предлага на едно място добър ремонт на всичко - компютри, монитори, принтери, скенери и т.н. за да не се разкарвам на различни места.
-Да се работи нежно с компътрите на клиентите, поне докато са в обекта. Като видя някой да ми дрънка лаптопа по някое бюро направо ми призлява.
-Малко хигиена да има в сервиза, поне за пред хората. И чистоплътност. Защото ми се е случвало да гледам как пред очите ми "инженер" яде баница над отвореното ми PC и си бърше и носа с ръка, и после бърка вътре със сополивите си мазни ръце. Той вярно, че беше добър специалист, ама мърляч.
-Ако може и да не смърди на цигари в сервиза.
Ами това е засега.