Тук е от: 01 Фев 2014 11:27 Мнения: 6 (автор на темата)
Продавам фотоапарат Canon EOS 550D + два обектива (1. Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II с 3.0-кратен универсален зум и Оптична стабилизация 2. Canon EF 75-300mm f/4-5.6 с 4 - кратен теле зум) + карта памет - 8gb, USB кабел и зарядно за батерията. Фотоапарата е в перфектно състояние, използван е много малко. Цена - 890лв, телефон за връзка - 0877419916 - Ангел Крачуновски.
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2093
Цената на фотоапарата без обектив е два пъти по скъпа. Като вземем в предвид, че се предлагат с още два обектива за тази цена си мисля, че цената наистина е привлекателна както казват чехите. - Не куп то. Тук можете да видите цената на същият фотоапарат. Ако всичко е ок това е голяма акция. http://www.shopmania.bg/dighitalni-kami ... dy-1648181
Трябва още доста да свалиш докато си дойде на цената.Имам интерес към дългия обектив,ако решиш да ги разкомплектоваш кажи някаква цена.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2093
Съжалявам, че вече съм си купил фотоапарат. Макар, че е бил само с един обектив и е 12,5 МР и то много по скъп от твоя. Цената ти е добра изчакай малко ако някой иска да има наистина фотоапарат, а не сапунерка ще си го купи. За тази цена няма нужда да го продаваш с два обектива. Даже да го продадеш въобще без обектив пак е на половин цена.
Барбус,в Чехия може да са по-скъпи,но тук цените са малко по-други.От 2 години го имам същия тогава го купих за 1200лв.Ако сега трябва да го продавам ще му искам не повече от 600-650лв с двата обектива.Апарата е много хубав нямам никакви забележки,който купи на човека фотото няма да съжалява,но стока която е излязла от магазин и няма гаранция цената и става на половина.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
китовите обективи по правило не държат цена щото са малко .. бюджетни така да се каже .. ако тялото е на малко кадри цената бива .. но тия техники излязат ли от гаранция цената е доста надолу щото утре ще се спомине щото е изтърван да речем и пиеш една студена вода ..
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Сеп 2023 16:59
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения