Абе гледай да не докосваш металните части по клещите, върти в посока обратна на часовника и си намери тайната линия, която заобикаля електромера, че ми писна да плащам скъп ток заради крадци и привилигировани цигани!
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Не знам. Той може също да не знае, защото може да е наемател или някой да е правил нещо без той нещо да знае. Ти обаче знаеш как се прави инсталация. Да отвиеш бушона и да имаш ток... Ако трябва да проявяваме прословутата си хъшлашка солидарност, трябва да сме наясно, че всеки който краде ток, го краде от нас, които плащаме честно.
Извън темата/подсказка:
И не ми говорете за крадците ЕОН, ЧЕЗ и какви ли не. Те са си такива, но сега не говорим за тях. Те ни се трупат на сметката, барабар с тарикатите и циганите.
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12117 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Арубата ме познава. Не крада ток. А не трябва ли да държа фасунгата, докато отвивам ? Щото целия полилей ще вземе да се върти иначе Ама пък ако я държа, нараства риска с клещите да си оцеля пръстите и да затворя веригата Едно ядене повече на oksimoron няма да му дойде зле, ама все пак ...
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Добре бе, пич. Не е задължително да е така. Може да е и грешка при построяването на инсталацията или да не си изключил точния бушон. Само че повикай някой да ти погледне инсталацията, защото имаш още един проблем. Бушоните не се слагат за да те дразнят, като изгарят в най-неподходящия момент, а за да спасят теб, уредите и къщата при неизправност. Затова вярното им име е "предпазители".
По скоро не е развил правилният бушон ... освен това не се знае как е направено таблото при нас има табло с бушони в апартамента , но има и долу на стълбището до електромера , така че може да е объркано таблото в апартамента но токът пак да минава през електромера .
_________________ Доктор Радева к а т е г о р и ч н о ми е забранила да пия вода .
Аруба нещо се бъркаш тука е дадена само цената на КВ ами сложи после пренос зелена енергия , не знам какви други такси и опаааа освен това тока ни е 2 пъти по евтин но заплатите ни не са 2 пъти по малки и тока си го произвеждаме тук ... по телевизията някой каза че печалбите на нашите ел оператори са 15% а западните работят на 4-5% и какво стана нашите оператори са пак по добре и промишления ток не е по евтин май .
_________________ Доктор Радева к а т е г о р и ч н о ми е забранила да пия вода .
Ако е от по-новите фасунги, може да се отвие и без клещи и опасности. Те си имат отделен пръстен с цокъла, който се развива на ръка и после вече няма проблем да се развие и остатъка от крушката вътре. Саме че как да се обясни това виртуално на Ловеца, не знам.
Ловец! Ще направя нещо за теб. Обади ми се утре на 0889202255. Това е глобулски номер, въпреки че изглежда друг. Ще ти помогна колкото мога. Ако не мога, ще ти кажа кой може.