Тук е от: 16 Ное 2009 21:27 Мнения: 240 (автор на темата)
Интересуваме, някой знае ли къде има развлекателен комплекс от рода на Фаболис (Акрополис), който са затворили? Но се съмнявам в нашия малък град да има такова местенце.
Дискотеки почти не посещавам. Там освен да оглушее човек, да се удуши от дима и да попадне на педофил друго няма да се случи. Това не е развлечение, поне според мен де. Но наистина се замислих, че нямаме такова приятно местенце, където да поразпуснем и да е приятна атмосферата.
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2661 Местоположение: Шумен
Има няколко, където е доста приятно и винаги може да срещнеш приятели - сами или със семействата им: Мол Варна, Гранд мол, Двете кули ;-) Тъжна ирония, но в Шумен подобни дори бледи аналози няма.
Ако не е някоя сръх секретна тайна, някой може ли да сподели защо фалира Акрополис? Аз имам предположения, но все пак съм сигурен, че има по-информирани от мен
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Ако не е някоя сръх секретна тайна, някой може ли да сподели защо фалира Акрополис? Аз имам предположения, но все пак съм сигурен, че има по-информирани от мен
Не е фалирал, мисля. Нещо не се разбраха за едни пари с общината и тя си го прибра и... толкова... Няма да е зле, да го отворят отново.
Тоя дисни парк там ли какво бепе.. строежа, който така и не се осъществи.. не беше ли техен? Чий беше, ако не техен и изобщо някой понесе ли отговорност или пак някой изпра пари и ограби общината и шуменци???
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Интересуваме, някой знае ли къде има развлекателен комплекс от рода на Фаболис (Акрополис), който са затворили? Но се съмнявам в нашия малък град да има такова местенце.
Няма такова място. Шумен имаше нужда от такова място, като посочения комплекс, но други хора мислеха по друг начин...
Тук е от: 15 Яну 2007 14:01 Мнения: 2315 Местоположение: RINGWORLD
Beatfan написа:
Вероятно по същата причина, заради която фалира кабелна V6, сервиз и автосалон VW и други нелоши начинания на собственика. Общо казано - нарушение на основно правило на храненето - "Не лапай трета хапка, преди да си преглътнал първата."
Дааа май наистина няма такова място За Варна ми е ясно, но не си ли е в нашия град, просто не е удобно да се пътува. След време да взема аз да отворя нещичко и няма да скъпо вътре!
Първо, защо трябва града ни да е някакъв задръстен и да пътуваме до Варна, което си иска и пари, за да си направя развлечението и второ е изморително!!! Друго си е да си има в нашия град места където да се отбиваме отвреме навреме!
Вероятно по същата причина, заради която фалира кабелна V6, сервиз и автосалон VW и други нелоши начинания на собственика. Общо казано - нарушение на основно правило на храненето - "Не лапай трета хапка, преди да си преглътнал първата."
Ти пък кога видя,че е фалирала.Още си работи,но под друго име.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.