Тук е от: 14 Май 2008 8:53 Мнения: 252 Местоположение: Шумен/Добрич (автор на темата)
След като не успях да намеря подходяща тема или раздел във форума, където да пише нещо за нашите деца, искам да попитам админа- можем ли направим нещо по въпроса да създадем отделен раздел за всичко свързано с децата на Шумен. Давам пример, за какво можем да пишем- купувам/ продавам/ подарявам( употребявани колички, кошарки, дрешки и т.н), препоръки относно най-доброто за децата ни, развлечения, предстоящи събития, отдел-бъдещи мами (може и бъдещи татковци-които също да обменят опит), изобщо теми свързани с нашите малки и големи деца. Някой може да каже-за това е "бгмама" например, но все пак аз съм едната която предпочита, вместо да се рови из купищата обяви и мнения от цяла страна- всичко конкретно от нашия град да е наедно. Така по-лесно ще се опознаят шуменските мами и много по-лесно ще откриват това което търсят.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 03 Юли 2007 18:17 Мнения: 664 Местоположение: Shumen
Както някои знаят моят бебок се появи в началото на годината Още докато бях бременна се интересувах от разни теми, за които обаче във форума не намирах отделен раздел и е малко разводнено. Примерно бебешките обяви се публикуват в общия раздел Шуменския електронен магазин. Така от Бобо бях купила едно кенгуру (значи и там върши работа), но си мисля че отделен раздел има бъдеще. В Шумен има доста бебенца и постоянно има "алъш-вериш". Все пак не напразно се казва, че за българина децата му са най-ценното. Освен това ще може да се публикува информация за детските събития в града, което за момента липсва или е разпокъсано, не знаеш къде да намериш. И най-важното родителите да споделят мнението си по различни теми свързани с децата, да си разменят инфо къде и какви изгодни и полезни продукти за дечицата има. Във фейсбук има една група Супер мама, която е полезна, но това си е за фейсбук, там има много профили, които обсъждат какво ли не. Ако се навиете на отделен раздел, например "Децата на Шумен", "Нашите деца" или нещо от сорта, може да си организираме и бебешки/детски кафета И едно поздравче от нас!
_________________ LIFE is the most exciting thing!
Тук е от: 14 Май 2008 8:53 Мнения: 252 Местоположение: Шумен/Добрич (автор на темата)
Абсолютно това имам впредвид . Как форумците си правят сбирки в гората , що да не си организираме, мамите, сбирки с децата Такаааа, хайде търся разни работи да купя за бебето, ама трябва да си създадем раздел! Давайте, мами и татковци-навитаци! Помогнете да открием новия раздел във форума
И аз съм за! Хайде да мислим въпросите!Аз ще предложа това, което мен ме интересува: 1.Детски центрове и кътове за игра (в т.ч. и частни занимални) 2.Детски празници(рождени дни, кръщенета, първи юни и т.н.) 3.Спорт (за деца и мами едновременно ако може...ще е супер) 4.Магазин (тук можем да си продаваме или подаряваме запазени дрехи, играчки, книжки, учебници и уч. помагала) Сега е ваш ред!
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 6950 Местоположение: по пътищата.
Тъкмо да пиша, че се получи лека дискриминация относно събирането на мами с деца, ама..те и татковците били намесени. Като за начало, за рожденния ден на бебока поръчахме торта от сладкарница Мирена, като вземем тортата ще пиша впечатления.
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Мами и татьовци, направете отделни теми, че да имам подкрепата да искам новия раздел. Дето се вика "оспамете" с детски, бебешки, сладки миришещи дечица форума. Хайде давайте! )
Вердооооо, честито бебчи да ти е живо и здраво и много щастливо. Аз все си мислех, че още си бременна. ))
То и мойто бебе е колкото на Верда,така,че чакаме си новия форум.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Вижте сега, аз не съм много веща във форума така че от мен идеята, а по възможност от по-старите останалото . Не съм твърде наясно какво трябва да се направи, Добо? И какво значи да се "спами" -ще ме прощавате! Да разбирам ли ,че в този раздел могат да се открият различните теми, които ни вълнуват? С две думи: отделна тема например: "Електронен бебешки магазин". Отделно:" Къде празнувахте рожденния ден на детето си?", " Детските мероприятия този месец/ или тази седмица/" . Нещо такова ли трябва да се получи? Помогнетееее