Тук е от: 14 Май 2008 8:53 Мнения: 252 Местоположение: Шумен/Добрич (автор на темата)
де останахте бе ,хора? хайде подкрепете идеята, не е чак толкова лоша сега пускам две нови теми, тъй като според Добо това е начина.ако имате желание се включете в "детски електронен магазин" и " детски мероприятия". Хайдееее, нарооооодееееее...
Тук е от: 14 Май 2008 8:53 Мнения: 252 Местоположение: Шумен/Добрич (автор на темата)
Абе Добо, колко още теми трябва да открием, че барем да почнем отнякъде? Според мен, хората едва ли се сещат че точно в този раздел "общи разговори" се намира нещо за децата и съответно за това и мненията са малко. Ако се открие по-скоро това чудо си мисля, че ефекта ще е по-голям щото всички ще го виждат като отделен раздел.
Е човека няма желание от самото начало, толкова ли не ви е ясно )) Когато започнат да се поставят условия, вместо да се предприемат действия за реализирането на някаква идея, значи някой не желае да се случат нещата... Те много неща по форума така станаха
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Е човека няма желание от самото начало, толкова ли не ви е ясно )) Когато започнат да се поставят условия, вместо да се предприемат действия за реализирането на някаква идея, значи някой не желае да се случат нещата... Те много неща по форума така станаха
Предполагам, че вече разбра колко много грешиш по въпроса! Нищо, човешко е...
В библиотеката правят интересни занимални за деца от 6 г. нагоре. Но са по няколко часа на ден. Миналата година бях записала дъщеря си на някакво ателие за изработване на театрални костюми, но го пропуснахме, щото не можахме да оставим морето... http://www.libshumen.org/do/news33.php
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Ето една десетгодишна сладурана, малка поетеса от Шумен в днешното предаване на Мира Добрева. Дима с майка си Петя. Много добре ги познавам и двете и бях страхотно изненадана, когато ги видях в студиото на БНТ. Репортажа с Петя, Дима и Леда Милева е 10 минутки и започва на 5.48 минута.