Естествения подбор си знае работата, а с това мислене нямаш кой знае какъв шанс - излекувай туберколоза и детски паралич с молитви и билки, като толкова много знаеш! Абсурдното в ситуацията е, че си си турил снимка на ДОКТОР Хаус за аватар
Последна промяна Чопър на 08 Юли 2015 20:07, променена общо 1 път
Напротив! Доктор Хаус винаги е бил извън матрицата и извън ограниченията в които се опитват да го вкарват ограничени индивиди като вас . Така че аватара ми хич не е случаен. Просто ти и другите закостеняли индивиди не можете да го разберете . По принцип избягвам да пиша в този форум, заради подобни реакции, ама хайде... направил съм компромис Живи и здрави да сте, вярвайте в това, което ви кара да се чувствате добре
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
И най-важното за Хаус - не съществува... По принцип не ми пречите такива като теб до момента в който спирате да си ваксинирате децата и си играете с огъня, иначе по друг начин собствената ви тъпота няма как да ми пречи, тя пречи на вас самите, но това вече не е моя грижа Не знам на каква база почива негативното ти мнение за докторите ама ако почнеш да ми вадиш доводи 100% ще има и клипове от ютуб, както и "информация" от сайтове "една баба каза"
Аз моето дете съм го ваксинирал със задължителните ваксини. Сещаш ли се какво ще стане, когато тая простотия стане задължителна ваксина? Едва ли, а и сигурно не ти пука - щото каквото кажат докторите - е вярно Дано да не ти се случва да преминеш през този ад, който е описан. Дано и на мен да не ми се случва. А иначе, във форума всички може да се подиграваме на всичко извън доказаното научно. Моите лични впечатления са обаче от хора, които вървят като кучета, смирени и готови на всичко, само да ги излекуват хора, които не работят в болница!!!
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Тук е от: 08 Яну 2007 10:07 Мнения: 2599 Местоположение: Шумен
Beatfan написа:
И това, че си лаик в медицината те оправдава да се държиш като идиот и да не приемаш представени факти? Трябва медицината да си признае, че е сгрешила за да подкрепиш нещо подобно? Ти имаш ли поне елементарна представа колко милиони долари са инвестирани в тази ваксина. Имаш ли идея колко от тях в са в реклама. Колко тъп трябва да си за да разбереш с каква цел се прави? Осъзнаваш ли какъв абсолютен идиот си? Аз знам колко си зле... За съжаление, малко хора тук ще се съгласят с мен, но проблема не е в глупавия ни спор тук. Проблемът е, че утре някой родител ще отиде и ще ваксинира детето си с това, защото е малоумен глупак като теб
Въпросът ми беше в стил д-р Хаус. Точно ти си в матрицата на посредственото мислене. В интернет хората написали ... Въпросът го зададох така, защото преди дни гледах едно ТВ предаване, в което БГ мамите бяха надали вой, искайки ваксините за децата да са препоръчителни , а не задължителни. Доводите им бяха абсурдни. Едната мама твърдеше, че детето и се разболяло от рядка болест веднага след ваксината, а тримата лекари в студиото ( единият от които бивш здравен министър) я обориха по безпрецедентен начин. И не прави обидни квалификации за човек, когото не познаваш . На живо вероятно си по-нисък от тревата и по-тих от водата
Разбира се, че съм по-тих от водата. Парадират със самочувствие само хора като теб, на които всичко им е ясно и са изучили цялата наука на света Ако не беше жалко, щеше да е смешно. Аз доста съм се смял на публикациите ти във форума, но вече просто те съжалявам... Няма да споря с теб или с Чопър, по принцип този форум ми е противен и ако не беше нездравото ми любопитство - изобщо нямаше да го отварям. Така че не си прави труда да се заяждаш с мен - определено си сбъркал човека
Аз моето дете съм го ваксинирал със задължителните ваксини. Сещаш ли се какво ще стане, когато тая простотия стане задължителна ваксина? Едва ли, а и сигурно не ти пука - щото каквото кажат докторите - е вярно Дано да не ти се случва да преминеш през този ад, който е описан. Дано и на мен да не ми се случва. А иначе, във форума всички може да се подиграваме на всичко извън доказаното научно. Моите лични впечатления са обаче от хора, които вървят като кучета, смирени и готови на всичко, само да ги излекуват хора, които не работят в болница!!!
Ама защо впрягаш каруцата пред коня? Някой споменавал ли е, че ще става задължителна тая ваксина? В интерес на истината не ме касае това защото имам двама сина, но това не значи, че след време (хипотетично) няма да измислят нещо подобно и за момчета...., но все пак петорна експертиза, при това в Италия, не е доказала връзката между ваксината и автоимунното заболяване. Виж сега, автоимунните заболявания са голям хикс за медицината - всеки който твърди категорично, че ваксината е причинила заболяването то тогава трябва да е разбрал кое го предизвиква, как протича, съответно как се лекува.... а такава информация нема, за съжаление. И не ми минавайте с номера, че има лекарство за тия болести ама си мълчат фармацефтичните производители за да печелят, защото логиката сочи, че ако има лекарство то високата му цена и изнудването на болните ще им докара къде по-големи печалби....
Така да е Causa Perduta По принцип всеки един човек си е инато магаре, докато не му опре ... до задника! Тогава преосмисля много неща и е готов на всичко за да спаси себе си или детето си. Иначе на ракия и салата всички сме големи философи.... Нека да е така, както вие го казвате. Ваше право си е, ама... решенията, които взимаме понякога са фатални - справка - темата в която спамим Лека ви вечер и наздраве
Справка - няма доказателство за връзка между ваксината и автоимунното заболяване! Ти не си нищо повече от форумен философ, че да оспорваш мнението на специалисти! Завърши медицина и тогава се изказвай толкова категорично!
Спокойно Чопъре, нали има врачки, баячки, лечители. Те ще ни диагностицират и лекуват. Медицината не струва Чисто теоретично е напълно възможно на няколко милиона ваксинирани, да има единични смъртни случаи. Мисля, че всички знаем какво всъщност представляват ваксините . Без тях все пак не може- неслучайно редица смъртоносни и тежки болести са изкоренени именно благодарение на ваксините
Ами напиши нещо смислено например. N на брой коментара изписа единствено със заяждане. Типично по български- нямам какво да кажа, ама вие говорите глупости.
Ако сега пък покажеш къде ТИ приложи доказателства.... петорна експертиза казва, че няма връзка с ваксината и автоимунното заболяване ама някаква пачавра твърди обратното и то се приема за вярно..... защото??? Ето и цитат от друго интервю на тая овца Цветозара Тронвил "Нямa дa пpoпycнa и бeзyмнитe фaкти, чe в Бългapия нoвopoдeнoтo дeтe ce oткъcвa oт мaйкaтa, чe ce кpaдe плaцeнтaтa нa мaйкaтa бeз нeйнoтo cъглacиe" ето ви и интервютоВ общи линии тая непрекъснато плюе по България и в крайна сметка поведението и не е по-различно от това на редица неудачници, които върховото им постижение в България е да пазят лозята на с. Драгоево, а като излязат навън почват да плюят без да имат никакво понятие от нещата....
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12069 Местоположение: The O.C.
Чопър написа:
Естествения подбор си знае работата, а с това мислене нямаш кой знае какъв шанс - излекувай туберколоза и детски паралич с молитви и билки, като толкова много знаеш! Абсурдното в ситуацията е, че си си турил снимка на ДОКТОР Хаус за аватар