ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 10:52

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 78 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Ваксина против рак
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 19:59 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 13 Фев 2011 8:39
Естествения подбор си знае работата, а с това мислене нямаш кой знае какъв шанс - излекувай туберколоза и детски паралич с молитви и билки, като толкова много знаеш! Абсурдното в ситуацията е, че си си турил снимка на ДОКТОР Хаус за аватар :ROTFL :ROTFL :ROTFL

Изображение

Последна промяна Чопър на 08 Юли 2015 20:07, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 20:06 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 22 Яну 2007 9:58
Напротив! Доктор Хаус винаги е бил извън матрицата и извън ограниченията в които се опитват да го вкарват ограничени индивиди като вас :). Така че аватара ми хич не е случаен. Просто ти и другите закостеняли индивиди не можете да го разберете :D. По принцип избягвам да пиша в този форум, заради подобни реакции, ама хайде... направил съм компромис :D Живи и здрави да сте, вярвайте в това, което ви кара да се чувствате добре :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 20:14 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

И най-важното за Хаус - не съществува... По принцип не ми пречите такива като теб до момента в който спирате да си ваксинирате децата и си играете с огъня, иначе по друг начин собствената ви тъпота няма как да ми пречи, тя пречи на вас самите, но това вече не е моя грижа :lol: Не знам на каква база почива негативното ти мнение за докторите ама ако почнеш да ми вадиш доводи 100% ще има и клипове от ютуб, както и "информация" от сайтове "една баба каза" :ROTFL

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 20:21 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Аз моето дете съм го ваксинирал със задължителните ваксини. Сещаш ли се какво ще стане, когато тая простотия стане задължителна ваксина? Едва ли, а и сигурно не ти пука - щото каквото кажат докторите - е вярно :) Дано да не ти се случва да преминеш през този ад, който е описан. Дано и на мен да не ми се случва. А иначе, във форума всички може да се подиграваме на всичко извън доказаното научно. Моите лични впечатления са обаче от хора, които вървят като кучета, смирени и готови на всичко, само да ги излекуват хора, които не работят в болница!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 20:47 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 10:07
Beatfan написа:
И това, че си лаик в медицината те оправдава да се държиш като идиот и да не приемаш представени факти?
Трябва медицината да си признае, че е сгрешила за да подкрепиш нещо подобно? Ти имаш ли поне елементарна представа колко милиони долари са инвестирани в тази ваксина. Имаш ли идея колко от тях в са в реклама. Колко тъп трябва да си за да разбереш с каква цел се прави?
Осъзнаваш ли какъв абсолютен идиот си? Аз знам колко си зле... За съжаление, малко хора тук ще се съгласят с мен, но проблема не е в глупавия ни спор тук. Проблемът е, че утре някой родител ще отиде и ще ваксинира детето си с това, защото е малоумен глупак като теб ;)

Въпросът ми беше в стил д-р Хаус. Точно ти си в матрицата на посредственото мислене. В интернет хората написали ... Въпросът го зададох така, защото преди дни гледах едно ТВ предаване, в което БГ мамите бяха надали вой, искайки ваксините за децата да са препоръчителни , а не задължителни. Доводите им бяха абсурдни. Едната мама твърдеше, че детето и се разболяло от рядка болест веднага след ваксината, а тримата лекари в студиото ( единият от които бивш здравен министър) я обориха по безпрецедентен начин.
И не прави обидни квалификации за човек, когото не познаваш . На живо вероятно си по-нисък от тревата и по-тих от водата :G8.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 21:11 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Разбира се, че съм по-тих от водата. Парадират със самочувствие само хора като теб, на които всичко им е ясно и са изучили цялата наука на света :)
Ако не беше жалко, щеше да е смешно. Аз доста съм се смял на публикациите ти във форума, но вече просто те съжалявам... Няма да споря с теб или с Чопър, по принцип този форум ми е противен и ако не беше нездравото ми любопитство - изобщо нямаше да го отварям. Така че не си прави труда да се заяждаш с мен - определено си сбъркал човека :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 21:25 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Ти се заяждаш в случая и то с доста остър тон

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 21:29 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Beatfan написа:
Аз моето дете съм го ваксинирал със задължителните ваксини. Сещаш ли се какво ще стане, когато тая простотия стане задължителна ваксина? Едва ли, а и сигурно не ти пука - щото каквото кажат докторите - е вярно :) Дано да не ти се случва да преминеш през този ад, който е описан. Дано и на мен да не ми се случва. А иначе, във форума всички може да се подиграваме на всичко извън доказаното научно. Моите лични впечатления са обаче от хора, които вървят като кучета, смирени и готови на всичко, само да ги излекуват хора, които не работят в болница!!!

Ама защо впрягаш каруцата пред коня? Някой споменавал ли е, че ще става задължителна тая ваксина? В интерес на истината не ме касае това защото имам двама сина, но това не значи, че след време (хипотетично) няма да измислят нещо подобно и за момчета...., но все пак петорна експертиза, при това в Италия, не е доказала връзката между ваксината и автоимунното заболяване. Виж сега, автоимунните заболявания са голям хикс за медицината - всеки който твърди категорично, че ваксината е причинила заболяването то тогава трябва да е разбрал кое го предизвиква, как протича, съответно как се лекува.... а такава информация нема, за съжаление. И не ми минавайте с номера, че има лекарство за тия болести ама си мълчат фармацефтичните производители за да печелят, защото логиката сочи, че ако има лекарство то високата му цена и изнудването на болните ще им докара къде по-големи печалби....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 21:40 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Така да е :)
Causa Perduta
По принцип всеки един човек си е инато магаре, докато не му опре ... до задника! Тогава преосмисля много неща и е готов на всичко за да спаси себе си или детето си. Иначе на ракия и салата всички сме големи философи.... Нека да е така, както вие го казвате. Ваше право си е, ама... решенията, които взимаме понякога са фатални - справка - темата в която спамим ;) Лека ви вечер и наздраве ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 22:01 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Справка - няма доказателство за връзка между ваксината и автоимунното заболяване! Ти не си нищо повече от форумен философ, че да оспорваш мнението на специалисти! Завърши медицина и тогава се изказвай толкова категорично!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 22:08 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Спокойно Чопъре, нали има врачки, баячки, лечители. Те ще ни диагностицират и лекуват. Медицината не струва :D
Чисто теоретично е напълно възможно на няколко милиона ваксинирани, да има единични смъртни случаи. Мисля, че всички знаем какво всъщност представляват ваксините . Без тях все пак не може- неслучайно редица смъртоносни и тежки болести са изкоренени именно благодарение на ваксините

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 22:15 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Хахах - все едно една майка ви е раждала... Евала де - сразихте ме с "доказателства" и аз нямам какво повече да добавя... Peace and Love :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 22:25 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Ами напиши нещо смислено например. N на брой коментара изписа единствено със заяждане. Типично по български- нямам какво да кажа, ама вие говорите глупости.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2015 22:36 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Ако сега пък покажеш къде ТИ приложи доказателства.... петорна експертиза казва, че няма връзка с ваксината и автоимунното заболяване ама някаква пачавра твърди обратното и то се приема за вярно..... защото??? Ето и цитат от друго интервю на тая овца Цветозара Тронвил "Нямa дa пpoпycнa и бeзyмнитe фaкти, чe в Бългapия нoвopoдeнoтo дeтe ce oткъcвa oт мaйкaтa, чe ce кpaдe плaцeнтaтa нa мaйкaтa бeз нeйнoтo cъглacиe" ето ви и интервютоВ общи линии тая непрекъснато плюе по България и в крайна сметка поведението и не е по-различно от това на редица неудачници, които върховото им постижение в България е да пазят лозята на с. Драгоево, а като излязат навън почват да плюят без да имат никакво понятие от нещата....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: ..: Ваксина против рак
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2015 10:11 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Чопър написа:
Естествения подбор си знае работата, а с това мислене нямаш кой знае какъв шанс - излекувай туберколоза и детски паралич с молитви и билки, като толкова много знаеш! Абсурдното в ситуацията е, че си си турил снимка на ДОКТОР Хаус за аватар :ROTFL :ROTFL :ROTFL

[ Изображение ]

Извън темата/подсказка:
Боян навремето се хвалеше, че излекувал* детски паралич.
*Той не лекуваше. Той решаваше човешки проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 78 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 10:52

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: