Тук е от: 08 Ное 2011 21:06 Мнения: 1327 Местоположение: MonkeyLand
Аз моите родители няма да ги осъдя, дори да ми опрат пистолет в главата. Не стига, че ме търпят 17 години, 5 (сигурно) от които са най-гадните-тинейджърките, когато нищо не ми е наред и всеки ми е крив, ами ще ги и съдя. Е, вижте друг е въпроса ако ми прищрака и реша аз да им опра пистолета в главите-имала съм и такива мисли...
_________________ freddeegreen.wordpress.com/ И аз не съм нищо друго освен една малка буква в необятната дума - Свобода!
Законите може и да опазят децата от родителите им, но няма да ги спасят от връстниците им! Не съм чела проектозакона и, слава богу, че такива , като мен, не участват в създаването му. Бих затворила изродите, създали и 'отгледали' изроди, като последния непълнолетен престъпник- баНдита от строителния техникум, който осакати случаен връстник от съседно училище. Андрей искаше да бъде пилот! Изродите- родители и отроче- го лишиха от тази възможност. Господ да ги съди!
Последна промяна Бърби на 28 Ное 2011 21:26, променена общо 1 път
Държавата трябва да се вземе в ръце и да не позволява простотии. Знаеш ли Мечо нещо за един казус? За този: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=893509 Чети и до последния ред и особено него! Защо ли успяха да го осъдят накрая? Май не остана нищо за вземане?
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14 (автор на темата)
Няма да забравя доволната физиономия на Марин Марковски след една от оправдателните присъди на Димитър Кънчев/този от линка на Ококорко/. Адвокатът му наляво и надясно обясняваше ,че тогавашните пет оправдателни присъди за убиеца били връх в кариерата му и как мъжки се е борил за Димитър. Представяте ли си , ако тогава беше приет този закон - дали Димитър Кънчев щеше да бъде осъден?!
Тук е от: 08 Яну 2007 10:07 Мнения: 2599 Местоположение: Шумен
amapola написа:
Мечо , ти би ли поел защитата на такъв като Димитър Кънчев?
Бих ! Както казах, всеки има право на защита. Всъщност който и да защитава подобни изроди, обществото винаги ще го нарочи за "предател" , "дявол" и т.н . Всъщност бих се захванал с подобно дело, единствено ако се чувствам подготвен . Колкото и да го плюете Марковски- той е един от най-добрите адвокати в България в момента. А и не съм се насочил към наказателното право
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Това си е правото - до всяка една отрепка един добър адвокат ( но докато не се докаже, че е отрепка, не е ). Нормално е един омотан закон да бъде радост за адвокати и бъдещи юристи. Като цяло това е причина да се менкат законите всеки 5-6 месеца. Изменение, допълнение, изменение, отмяна и пак допълнение. Това казано по друг начин - пари, пари, пари и още пари. В крайна сметка няма лошо.
Държавата трябва да се обръща с лице към децата и младите хора. Това е много похвално.