Оказа се, че според логиката на госпожата (и Добо), всички, които не защитават нейната гледна точка, работят в школи или в ШУ и си защитават хляба
Даже и аз не вярвам на написаното от тебе. Дано сам да си вярваш.
Повярвай ми - 90% от писалите в темата разбраха и повярваха в написаното от мен, по простата причина, че обобщих 10 страници мнения. Това, че госпожата има желание да продължава да участва в темата за мен вече е патологично състояние - желание да спориш до дупка, нищо че никой не споделя твоята позиция... А извинявай - пропуснах те
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Тук е от: 06 Юни 2012 8:19 Мнения: 59 (автор на темата)
Аmapola вече писах, че детето ми не общува само с учителя си, а и с други деца по Skype.Можеш пак да прочетеш предното ми мнение.Името на учителя знаеш много добре,че не мога да ти го кажа.Всички ще ме разкъсат.Той е един от многото в града.Просто човекът си гледа съвестно работата и аз съм доволна.Дъщеря ми ходи по два пъти на седмица по 2 часа, но от догодина ще ги увеличавам.Тя се чувства добре там и ходи с желание.Не мисля ,че Пепелянката е прав и за 3 месеца човек може да научи език.За какво са тогава езиковите гимназии и университетите? abUser сети се кое е най-голямото(като численост училище в града).Школата се намира на 20 метра от това училище-всеки ще ти я каже.Прекалено много ме нападаха в този форум ,за да казвам нещо конкретно.Никой не споделя моето мнение,понеже никой до този момент не се постави в позиция на измамен родител.Наистина Beatfan живеем в абсурдна държава и докато си държим главата в пясъка тя ще си остане такава.
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Стефан Иванов - дългогодишен учител по английски език, завършил ШУ още когато е било ВПИ, в момента преподава единствено и само на 12 годишни момичета и т.н.
Школата е University international exchange of children, всички в нея са завършили началното училище на Китайската опера.
Ако имате още какво да питате ще ви бъде дадено. Вие само искайте за да получите.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Ей тъй нА , покрай проблема на Мария се замислих ... какво може да работи човек в град като Шумен ,за да му е нужен английски език. Първото ,което ми дойде наум е сервитьор - може и да попадне някой чужденец по нашите кръчми. Второто - рецепционист/ка в хотел . В още по-добрия случай - мениджър на хотел. За това е задължително доброто знаене на езика. Друго?
За първите две ти стига някоя друга дума, ама за третото трябват доста повече познания от почти разговорен английски. Предполагам, че в училищата, които подготвят кадри за тези места, наблягат на езика. (то за Шумен и турски да знаеш е добра инвестиция)
Тук е от: 06 Юни 2012 8:19 Мнения: 59 (автор на темата)
Такива времена настанаха, че английският език се превърна от първа необходимост.Жалко е, че българското образование не е ориентирано в тази посока и затова още дълги години ще сме начело и в тази непрестижна класация по не знаене на езици.
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Извън темата/подсказка:
Да бе форума ви виновен. Форумът е извадка от обществото. Каквито гламари сте по улиците сте такива и тука, даже повече. Искате да се уважавате, искате да сте умни, искате да сте велики, ама това не става с искане, а с можене. Да прехвърляте вина на форума е все едно да мразите огледалото, че ви показва грозни и нещастни.