[offtopic]Да бе форума ви виновен. Форумът е извадка от обществото. Каквито гламари сте по улиците сте такива и тука, даже повече. Искате да се уважавате, искате да сте умни, искате да сте велики, ама това не става с искане, а с можене. Да прехвърляте вина на форума е все едно да мразите огледалото, че ви показва грозни и нещастни.
Да, бе, да! Извадка от обществото! :))) Форумът е това, което ти отърва да е вътре! ;)[/OffTopic]
Да, бе, да! Извадка от обществото! :))) Форумът е това, което ти отърва да е вътре! ;)
Ти не си влизаш с акаунта, щото те е страх да не те питам какво търсиш тука ли?
Извън темата/подсказка:
Нв влизам, защото си го продадох, въпреки че ти измисли налудничавото правило, че съм нямал право да продавам акаунт, хаха. И изобщо не ми дреме какво ще ме питаш. Пет пари не давам за този форум, докато си му админ. И сега промени написаното, нали?! Ей затова. Аре! :)
Най-после малко градивна критика по отношение на школите. Ритай по кокалчетата, давай все така.
Извън темата/подсказка:
Добо, тая тема не може да е приказка безкрай. Нали не си я представяш като алтернатива на "Кой е Ванката?" Мимето очевидно има нужда от професионална помощ...
Тук е от: 06 Юни 2012 8:19 Мнения: 59 (автор на темата)
То, ако аз имам нужда от професионална помощ, то означава, че и половин Шумен има нужда от такава. Професията ми позволява да се срещам с много хора всеки ден и да обяснявам на всеки истината за езиковите школи в Шумен.Някои от хората са родители на малки деца и те споделят,за моя радост,мнението ми.Както вече споменах ще се боря докрай,докато хората не спрат да пращат децата си по школи.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Завиждам ти ,Мария! Имаш цел и стимул в живота си - "Борба срещу езиковите школи". Направи група във фейсбук , в ало-ало , в елмаз или ...в probook. Айде ,Миме , лека нощ ,ще лягам ,че мойта школа почва от 5 часа сутринта!
abUser,заядливи се наричат хората,които не обръщат внимание на съдържанието на темата, а на една малка техническа грешка, която съм допуснала в бързината си. Това ли е критерия, по който разбра на какво ниво е моята езикова култура?Или съдиш за вафлата по опаковката?!
FRESH,ти имаш обилна база информация за мен, но въпреки това не позна личностното ми отклонение-нечовешката липса на нужната нахалност и некоректност да обиждам хората,без да ги познавам, пък и да ги познавам не е това начина.Аз нямам никаква информация за теб, но мога да охарактеризирам твоята реакция като проява на чувство за малоценност,което всеки човек докато е дете неижбежно изпитва.Но докато е дете.