ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 10:19

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Среден пръст
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2012 14:57 
<5™
<5™

Тук е от: 23 Фев 2007 16:15
Към всички:

Опитайте да се държите малко по-прилично! Спазвайте правилата. Ако сте решили да се лигавите - ок. И аз мога.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2012 16:49 
Ветеран
Ветеран

Тук е от: 13 Юни 2011 20:55
Не разбирам чие точно държание в темата е неприлично, но тема с внушения за невъзпитание на конкретни деца, без този който прави внушенията хал хабер да си няма от тях.... това за мен е ... е ... хайде ще се въздържа от определението, инак със сигурност държанието ми ще е неприлично.
Самото публикуване на тази снимка е гадория. Няма значение, че е била първопубликувана някъде другаде.
Апропо, предположението на авторката...
Бърби написа:
...Всяко от тези деца може да е ваше дете и именно вие да сте го 'възпитали' така...
някак си .... изключвайки себе си от кръга възпитатели, на мен поне ми звучи назидателно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2012 16:54 
VIP
VIP

Тук е от: 09 Яну 2007 21:19
Това с Кирил и Методий е малко фалшиво преиграване. В свят който материалните ценности са над духовните, да не се правим толкова на ущипани. Ако нещо ме дразни не е портретът на Братята, а самата вулгарност която лъха от средни пръсти размахани от деца на такава възраст. Снимката щеше да си е също толкова скандална и без портрета отзад.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2012 17:00 
Ветеран
Ветеран

Леонартис, напълно съм съгласен, че е вулгарно средният пръст размахан от дете. Но аз определено съм на мнение, че тези деца не влагат в този жест, това което ние, и определено са накарани да позират така.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2012 17:18 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
(автор на темата)
winprom написа:
Не разбирам чие точно държание в темата е неприлично, но тема с внушения за невъзпитание на конкретни деца, без този който прави внушенията хал хабер да си няма от тях.... това за мен е ... е ... хайде ще се въздържа от определението, инак със сигурност държанието ми ще е неприлично.
Самото публикуване на тази снимка е гадория. Няма значение, че е била първопубликувана някъде другаде.
Апропо, предположението на авторката...
Бърби написа:
...Всяко от тези деца може да е ваше дете и именно вие да сте го 'възпитали' така...
някак си .... изключвайки себе си от кръга възпитатели, на мен поне ми звучи назидателно.

Като подредиш мисълта си и кажеш от какво точно авторката си няма хал хабер, ще ти отвърна подобаващо! До тогава- имам две чудесни, добре възпитани деца, за които подобен жест е неприемлив! Ти какво , освен неистовото желание да търчиш след ника ми и да хапеш, имаш?
И какви са внушенията на постовете ти?
Какво имаш???
Плазмодий нещастен!
Ако аз ти звуча назидателно, то как звучиш ти на модератори и админи, че те търпят още- с жалките ти провокацийки ?

Темата е пусната за коментар! Ако имаш по темата- давай. Ако ще коментираш авторката, нарушаваш правилата!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2012 17:35 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Извън темата/подсказка:
Сакън някой да не те настъпи по мазола. Веднага отваряш мръсната уста...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2012 17:42 
Ветеран
Ветеран

Бърби, мисълта ми бе, че хал хабер си нямаш от конкретните деца. Коментара ми по темата... виж по горе... и двата ми поста са по темата. Това че обиждаш повсеместно.... мен не ме жегва... приемам го като възпитание на обиждащият..... което(възпитание) е по-ниско от това на НАШИТЕ деца. Да са ти живи и здрави децата.
Относно желанията ми за търчане и хапене, ... материал колкото искаш, но някак си ... лош такъв.
В заключение, отлъчването ми форума за мен не е проблем, та най ми е лесно да ти тегля майна... но, не смятам че я заслужаваш...... дори нея.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2012 17:50 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
(автор на темата)
Извън темата/подсказка:
winprom написа:
Бърби, мисълта ми бе, че хал хабер си нямаш от конкретните деца. Коментара ми по темата... виж по горе... и двата ми поста са по темата. Това че обиждаш повсеместно.... мен не ме жегва... приемам го като възпитание на обиждащият..... което(възпитание) е по-ниско от това на НАШИТЕ деца. Да са ти живи и здрави децата.
Относно желанията ми за търчане и хапене, ... материал колкото искаш, но някак си ... лош такъв.
В заключение, отлъчването ми форума за мен не е проблем, та най ми е лесно да ти тегля майна... но, не смятам че я заслужаваш...... дори нея.

За обидите- каквото повикало, такова се обадило. Продължавай да се правиш на жертва, плазмодий такъв!
В заключение- кофти ма'трял си! Не си струва да си губя повече времето с теб!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2012 18:02 
Ветеран
Ветеран

Последното мнение на Loveca_ е точно поредният пример за използване на деца, за постигане на нечии цели, без самите деца да осъзнават каква глупост правят.

-- 06 Дек 2012 19:11 --

Бърби написа:
.... За обидите- каквото повикало, такова се обадило. Продължавай да се правиш на жертва, плазмодий такъв!
В заключение- кофти ма'трял си! Не си струва да си губя повече времето с теб! ...

Нека и аз да се наредя в редиците на форумните потребители, отказали да слязат на нивото ти .... апропо..... все още не си заслужила майната ми, но за да не ме обвиниш във стиснатост... те дарявам със съжалението и презрението ми... и за да е мнението ми във темата.... Дано децата на снимката, все пак да са по възпитани .... от разните му там .... нюсофиянци...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Дек 2012 10:40 
Форумен шут
Аватар

Тук е от: 27 Юни 2008 15:54
Нека не пренебрегваме основния фактор във възпитанието - УЛИЦАТА.
А улицата - това сме всички ние. (С изключение на Бърби и Чопър, разбира се, че не ми се влиза в некоректни спорове, не притежавам подходящ речник).
Извън темата/подсказка:
Добо, защо не им отделите на двамата специална тема да си мерят каквото нямат, за да не кЪкат по всички теми наред? От състрадание го предлагам това, че наистина будят съжаление възрастни хора в подобно, па макар и виртуално, състояние.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Дек 2012 10:53 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Фев 2007 15:36
winprom автоматично влиза в моя списък с любими форумци! Великан! Съвсем културно успява да изкара Бърби извън релси докато тя му се пени насреща и изпод пръстите и излизат змии и гущери! :lol:

По темата: На кого му пука?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Дек 2012 15:35 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 13 Яну 2010 13:12
sentinel написа:
А улицата - това сме всички ние. (С изключение на Бърби и Чопър, разбира се, че не ми се влиза в некоректни спорове, не притежавам подходящ речник).

Аз пък си имам речника, но само на улицата. Тук е нещо като обществено заведение, но може да се пуши.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Дек 2012 16:19 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 15 Яну 2007 14:01
Бърби, завоалирано си по темата, направо го покажи :ROTFL

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 07 Дек 2012 18:15 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 13 Яну 2010 13:12
Комарнитски мисли така.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 10:19

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: