Тук е от: 31 Май 2010 11:35 Мнения: 1977 (автор на темата)
Бебето ще става на годинка след няколко дена и ще трябва торта.Тази сладкарница много я похвалиха,но не знам къде е какво предлагат,нищо нищо не съм чувал за нея.Ако някой знае къде се намира,каталог или каквато и полезна информация да казва.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 08 Яну 2007 10:22 Мнения: 1233 Местоположение: shumen
http://www.facebook.com/tortipasti?fref=ts Разгледай тук.0898410115 е номера на Цецо, ако имаш въпроси.Намира се до ЦБА над кастрол, хващащ пътя за ТВ кулата и ще я видиш 50 м по нагоре в дясно.
Тук е от: 31 Май 2010 11:35 Мнения: 1977 (автор на темата)
Мерси знам я,но не знаех,че така се казва.Цецо го познавам ще звънна още утре.Може да удряте катинара
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.