Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14 (автор на темата)
Тази година има ли абитуриенти от форума? Или пък майки и татковци на абитуриенти? Я кажете , как върви подготовката ? Роклички , обувки ,джувки , солариуми , пробни прически - всичко наред ли е?
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2265 Местоположение: Wolfsschanze
Аз на моите хубустници им купих костюмите вече, сега обикаляме за обувки...Пък после ще видим - единия искал студент да става, пък другия наесен айде в казармата!
Имаме, всичко си имаме! Цяло звездно каре е при мен..От седмица го играя шеф на логистиката, та всичко е наред. С роклята на едното девойче малко грижи, че най-малкия номер трябваше да се стеснява, с обувките на другото-гони 40 номер, но това са требни работи...мнооого дребни. Споменаваш за солариум- тук само кифлите-чалгаджийки ходят на такова. Извинявай, наистина не искам никой да обидя..само цитирам въпросното каре:) Класната е обидена, та ще присъства 'само по задължение и вменена отговорност'. Подсещаш ме, че днес трябва да й звънна...Ей така..
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14 (автор на темата)
Класната обидена? Тя пък точно като завършват децата ли е решила да се сърди?
Всъщност, това ми припомни ,че и на моя бал директорката беше обидена на целия випуск. Условието и беше на бала да няма външни лица , а да сме само съученици. Но някои си бяха поканили приятелите и заради това завършихме без директорско благопожелание. Била е може би права ,че е искала да сме сами на бала , но да се сърди в такъв ден - не е редно!
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2109
Върнахте ме назад във времето,когато моята любима имаше абиторенски бал.Но когато отидох се разбра,че чужди лица не се пускаха.И понеже ние бяхме повече то нашите половинки веднага излязоха и организирахме състезание за най дългата целувка.Учителите перколясаха и се прибраха веднага доста афектирани,обидени и безпомощни.Като стане на въпрос за баловете с жената веднага си спомняме за тези незабравими преживявания.Забранените неща са като адреналин за младите и ги правят с още по голяма охота. Драги абитуриенти,родители баби и дядовци на абитуриентите желая ви приятно и не забравимо изкарване на абитуриентските балове.
Ей сега ще ти кажа - кафе след изпращането - 20 лв. кръчма за вечерта след изпращането - 30 лв бала в хотел Шумен - 68 лв парцали, коса, грим - 700 лв грубо ( поне при мен ) подарък за класната - 30 лв голям букет за класната - 8 лв албум - 45 лв видео ( което аз си спестих ) - 50 лв
май това е всичко....
_________________ "In the whole history of the world there is but one thing that money cannot buy...to wit-the wag of a dog's tail."