Инсталация: 1. Деинсталирате старата версия. 2. Копирате папките Drive, Maps and Res ДИРЕКТНО на картата памет(понеже в архива няма папка мaps, сами си правите папка мaps). 3. Картите се слагат в папка Maps/... Пример за България: maps/bgr/bgr.pak, като картата се слага в папка bgr. За другите държави е по-същия начин, само че папката няма да е bgr, a ще бъде със символите на съответната държава.
Регистрация на картите: 1.Стартирате кейгена и в първото поле поставяте .mlm файла. 2.Стартирате приложението/Sygic. 3.Ще ви поиска регистрация избирате ръчно, след което ще видите кода на вашето устройство(Device ID) 4.Въвеждате този код в съответното поле на кейгена и цъкате на "generate" 5.Регистрирате с получения сериен номер. При активацията с новия кейген да не забравите да сложите отметка.
Как да ползвате две карти едновременно на Navteq и TeleAtlsa: В папка maps създавате две нови папки с имена Navteq и TeleAtlas. После във всяка папка (Navteq и TeleAtlas) слагате съответния mlm файл. В папка Navteq и папка TeleAtlas създавате папка bgr и слагате картите и POI точките. Картите се сменят от менюто на навигацията.
Ето и готова сборка. Само копирате папките, инсталирате и после регистрирате. Сложил съм и двете карти Навтек и Телеатлас (последните версии); POI; камери; звуци за камерите....
Кейген: в архива в прикачения файл. ПРИ АКТИВАЦИЯТА С НОВИЯ КЕЙГЕН ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА СЛОЖИТЕ ОТМЕТКА, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ ПИШЕ 8.16, ВАЖИ И ЗА ТАЗИ ВЕРСИЯ
Следвай внимателно стъпките! При мен работи отлично!
Тук е от: 12 Май 2010 8:24 Мнения: 223 Местоположение: Шумен
Браво, много подробен отговор. Сега ако кажеш и със съобщение "Сертификат с изтекъл срок" какво се прави, цена няма да имаш. Само че става въпрос за Симбиън (Nokia C6).
_________________ ако съдбата ти обърне гръб не се отчайвай - просто я изчакай да се наведе!
Тук е от: 14 Дек 2008 6:08 Мнения: 278 Местоположение: Амбър
Сменяш датата
_________________ Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality.
Браво, много подробен отговор. Сега ако кажеш и със съобщение "Сертификат с изтекъл срок" какво се прави, цена няма да имаш. Само че става въпрос за Симбиън (Nokia C6).
http://www.cyxap.com/symbian/symbian-pe ... rtificate/ Можеш да опиташ от линка по-горе. Преди 5-6 години по подобен начин бях правил на Nokia 6120 само, че от китайски сайт и беше доста трудно и регистрацията, и получаването на сертификата. Тук е на руски, доста по-достъпно! Успех!
Влизаш в www.applanet.net , смъкваш си приложението на телефона и започваш да се чудиш кое по- напред да дърпаш . Такива неща като лицензи и прочие никого не притесняват.
Трябва да сертифицираш инсталацията на файла, на който е изтекъл и да го инсталираш на телефона отново. Поне преди такава беше схемата. Като гледам и сега не е по-различно, трябвало е да допрочетеш статиите: http://www.cyxap.com/symbian/sign-symbian-pc/ Успех!
Амиии... Никъде не съм те мятал... Ако ти се вижда сложно, намери някой, който разбира повече и да ти го направи. Той и okokorko си мислеше, че "Сиджикът" се инсталира трудно, но днес видя, че не е нещо особено. Като го направиш 1-2 пъти ще свикнеш!
Не се притеснявай, Гавра! Ще му се намери решението! Днес, CMK ми помогна много и разбрах къде съм грешал при инсталацията на "Сиджик". Сега съм щастлив потребител на последната. Утре съм във Варна и ще срещна един луд фен на твоята система. Надявам се да бъде решен и твоят проблем.
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Тук е от: 12 Май 2010 8:24 Мнения: 223 Местоположение: Шумен
Аз тоя проблем го реших. 99лв и ОФРМ Геотрейд 5.50 е на телефона. Е, после се оказа, че има и безплатен вариант, ама ней се... Сега друго ме тормози - тая карта http://web.uni-plovdiv.bg/vedrin/detail ... 030-2.html си е направена и за гармин устройства (най-долу). То хубуу, ама кое, къде, как, и защо?! cmk, Оги каза, че си малък бог по тия въпроси. Казвай направо в коя кръчма да идвам с лаптопа и да се решава проблема.
_________________ ако съдбата ти обърне гръб не се отчайвай - просто я изчакай да се наведе!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 06 Фев 2023 1:31
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения