Тук е от: 31 Май 2010 11:35 Мнения: 1998 (автор на темата)
Интересуват ме безплатни програми,изтеглих от Сторито ама все са демо версии,или как става номера с плащането,че Сиджика ми хареса и може да си я платя.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 07 Яну 2007 23:42 Мнения: 655 Местоположение: Варна
Ако имаш под ръка телефон с Андроид - изтегли си на него CoPilot и го "хакни". Направи си профил, след което изтегли същото приложение и на iPad-a и си влез с профила ти. Разпознава лиценза и всичко си работи безотказно. Ако не ти се занимава - Google maps
Тук е от: 31 Май 2010 11:35 Мнения: 1998 (автор на темата)
Туй много сложно за мен,изтеглих Гугъл мапса ама нещо не тръгна кат хората.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 20 Яну 2021 22:21
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения