Тук е от: 08 Яну 2007 10:07 Мнения: 2611 Местоположение: Шумен (автор на темата)
Машината ми е moto v3x и искам да подкарам някое от приложенията от ТУК Пише, че са .jar и би трябвало да тръгнат обаче като отворя архива има супер много файлове и идея си нямам как да ги инсталирам на телефона [/url]
Тук е от: 08 Яну 2007 22:33 Мнения: 660 Местоположение: 1600 Pennsylvania Avenue NW, Washington, D.C. 20500
Ем по принцип .джар файловете би трябвало да се разпознават от ПЦ Суита и да се инсталират от него. Ако ги отваряш с архивираща програма няма да стане работата
Тук е от: 07 Яну 2007 23:42 Мнения: 655 Местоположение: Варна
JAR файла не се разархивира! Праща се в такъв формат на телефона. По принцип при мен тези файлове излизат с иконката на WinRAR, та затова най-вероятно изникват въпроси с многото файлове вътре. Единственото, което трябва да направиш е да пратиш JAR файла на телефона си.
Тук е от: 08 Яну 2007 10:07 Мнения: 2611 Местоположение: Шумен (автор на темата)
ама аз приложенията, които са само с по един файл без проблеми ги инсталирам ... иначе има някакви с много файлове ... вътре гледам PDF ... и други ... Ама не са сис файлове за симбиан
Тук е от: 09 Яну 2007 2:16 Мнения: 1845 Местоположение: Valhalla
JAR форматът представлява архив от компилирани JAVA класове. Обикновено програмите, които ползват тези класове четат този формат и не е необходимо да се извличат данните от архива.
_________________ Изработка на сайт -Часовници онлайн --- Рок и метъл в нета --- etcaptor.com ------ watchesbg.net ---------- freenetlife.com
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2021 11:53
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения