Вече е факт! "VIVACOM" въведоха това, което обеща, а именно премахване на автоматично преподписване на договори! И не им трябват никакви технически срокове и прочие глупости и алабализми, в сравнение с другите два оператора!
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3058 Местоположение: Centrale
Аз имах 75 лева към ГлоБул и 35 лева към Мтел. Откакто им пратих смъртния си акт, ще стане 2 години без да са ми пращали писма или да ме притесняват по телефона да платя!
_________________ На босия не могат да му вземат чорапите.
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3058 Местоположение: Centrale
Пратих им сканирано копие. Мтел-ския номер, който има задължения съм го пренесъл на ВиваКом. Там ми звъняха. Първо пращаха писма, после почнаха да ме тормозят по телефона. Първият път като ми звъннаха им обясних, че "длъжникът" е в Германия, пък аз съм негов роднина. Звъняха пак профилактично през 3 месеца да питат дали се е върнал. После пращаха писма с обратна разписка, ама аз знам, че такива писма са от данъчни или други бирници и казвах на пощальона, че съм умрял и не съм ходил да ги получавам. После намерих в нета сканиран истински смъртен акт и един приятел го пооправи с моите имена и го пратихме. Мен ме търсиха от "КредитРеформ" и "ЕОС Матрикс". Но вече 2 години - не са се сещали за мен. Глобулската сметка вече изтече по давност, минаха 5 години. Мтелската е на 3, остават още 2. Имах и други глоби - общо към 2-2 500. Всичко изтече по давност. Дано и глобите ми в Евросъюза да са изтекли - там имам над 10 000 евро.
_________________ На босия не могат да му вземат чорапите.
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 7204 Местоположение: по пътищата.
на Глобул, и на техните служители с дребните им тарикатлъци. Та значи отива някой си да преподпише едногодишен договор, служителката изкарва договор за две години, следват оправдания "Ами тя системата така го изкара.." А ти х@й ли имаше в устата девойче, да кажеш по-рано или ти бяха заети ръцете с нещо, та не влезе пак в "системата" да изкараш договора, който е пожелал клиента. Ей заради това трябва да се чете преди човек да си сложи подписа...както и заради такива дребни на вид, но доста дразнещи /поне за мен/ "постъпки", великия глобул загуби двама абоната ... с тенденция да загуби още поне 3-ма.
_________________ От всички зеленчуци, най-обичам суджуци!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Фев 2021 19:38
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения