Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4144 Местоположение: Шумен
Извън темата/подсказка:
Параноя, параноя ...
Цитат:
Параноята е психично състояние, характеризиращо се с повишена тревожност и ирационален страх, нерядко със следи на налудничавост за преследване и/или придружено от вяра в конспирация.
четох 2 страници - останалите три не ги четох - телефони не трябва да има живеем във компютърни времена - всеки ползва мейл, скайп и други средства за комуникация - с телефона може да се злоупотреби - аз на колеги не си давам телефона ако преценя пък камо ли в нета. Който иска ще намери начин да посочи нещо друго - не телефон - icq, skype, mail
Тук е от: 07 Яну 2007 4:15 Мнения: 7199 (автор на темата)
Да беше ги чел докрая или да беше прочел внимателно поне първото мнение в темата. Щеше да ти стане ясно, че телефоните отдавна не са задължителни. Дискусията по въпроса приключи отдавна.
аз знам че не са задължителни - нали щеше да ми направиш забележка ако трябваше да имам телефон ама не се сдържах да си кажа мнението - по добре късно отколкото никога все пак аз не съм бил тук като сте го обсъждали
Искам да предложа нещо. Целта е да има по-малко излишни коментари в темите в които се продава нещо. Става дума за ограничението във времето в което този който е публикувал нещо може да го редактира. Вместо да пускаме нови постове с обновения списък на цените/нещата за продаване, няма ли да е по-лесно да можем да редактираме първият пост? Така и самите потенциални клиенти по-лесно ще могат да следят промените по офертите ни?
Разходите са едни и същи, но не е задължителен куриерът. Има доста обяви от Търговище например, където спокойно можеш да отидеш с кола. Варна пък е на по-малко от час път. И без това е крайно непрепоръчително да се търгуват нещата по куриер.
Това кой поема разходите за куриер вече е въпрос на пазарлък. Чак до такава степен не е възможно да се контролират нещата чрез правилата на форума.
Съвет към авторите на обяви
Когато пускате снимки на предмети, които са лъскави и отразяват като огледало гледайте да сте облечени когато ги снимате. Иначе се получават ситуации като тази с легендарния чайник в eBay:
Тук е от: 12 Май 2010 11:19 Мнения: 1049 Местоположение: ...Млечен път, ..., Земя, Европа, ..., България, Шумен, ...
viki_belqta написа:
Предлагам да стане задтължително да се публикува цена на стоката, която се продава, за да си прави сметката всеки дали е заинтересован или не.Такива отговори от сорта "ами скайпа ми е едиси къв, пиши и ще ти кажа цена" не мерси...Пускаш обява КАК няма да посочиш и цена
Подкрепям горното предложение. Предлагам, ако е възможно, при пускането на обява в електронния магазин да има бланка за попълване, където с звездички да са отбелязани задължителните полета и едно от тях да е "ЦЕНА". Евентуално друго задължително поле може да бъде "СНИМКА".
_________________ Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.
Вкарването на нови правила ще увеличи работата на тези, които трябва да следят правилно ли са написани обявите и да санкционират нарушителите. Към момента форумът е последна грижа на останалата част от екипа и всичко е на мой гръб, така че няма как да се занимавам и с това. Може би някой ден в далечното бъдеще ще бъде въведено.
Тук е от: 12 Май 2010 11:19 Мнения: 1049 Местоположение: ...Млечен път, ..., Земя, Европа, ..., България, Шумен, ...
Нямам предвид нови правила и следенето им, а просто бланка. Нещо подобно на това , което трябва да се попълва при регистрация в сайт или при поръчка от сайт, само че с променени заглавия на полетата. И който не попълни полетата да не може да си пусне обявата, защото много дразнят непълните обяви. А ако се попълва явно некоректно - санкции. Вярно, че и тука ще трябва да се отделя време за контрол, но просто като идея го казвам. Ако имаш време и възможност.
_________________ Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.
Тук е от: 14 Май 2010 20:45 Мнения: 24
Здравейте, исках само да попитам дали няма вариант да мога да си едит-вам мненията ?:) не знам дали е за тука въпроса ми ама ми се стори най-подходящо.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 02 Мар 2021 3:51
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения