Тук е от: 15 Фев 2010 23:56 Мнения: 240 (автор на темата)
Здравейте! Искам да си купя уред против мишки,плъхове,че вилата на село са я харесали подобните.Дайте мнения ще съм Ви благодарен! Не искам с отрова. Предварително благодаря на отзовалите се с мнение или...,за най заслужилия - почерпка! Може на ЛС Ако някой продава ето тел: 0888068586 или 0878993566
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12118 Местоположение: The O.C.
По една телевизия между сапунките рекламират такова нещо. Включвало се в контакта и предпазвало от гризачи, хлебарки и такива неща. Не се сещам името му.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Мен ми е много интересно, как ще действа на плъхове, а няма да подейства на една котка(в рекламата казват, че нямя риск за домашните любимци)? Каква е тази технология?
Тук е от: 15 Фев 2010 23:56 Мнения: 240 (автор на темата)
Много четох,много питах и стигнах до следния извод: Май трябва да ги причаквам на варда и с пушката, иначе няма отърване. Те привиквали на тази честота и ...
Тук е от: 15 Яну 2007 14:01 Мнения: 2315 Местоположение: RINGWORLD
monik написа:
Мен ми е много интересно, как ще действа на плъхове, а няма да подейства на една котка(в рекламата казват, че нямя риск за домашните любимци)? Каква е тази технология?
Технологията, която действа на плъхове, се нарича "котарак" и има риск да подейства на една котка само когато е разгонена.
_________________ "...орките не разбират защо хората протестират."
Тук е от: 15 Апр 2007 21:12 Мнения: 987 Местоположение: Шумен
rak52 написа:
Много четох,много питах и стигнах до следния извод: Май трябва да ги причаквам на варда и с пушката, иначе няма отърване. Те привиквали на тази честота и ...
Няма никаква полза от уреда.Жив боклук!A уж беше взел някакъв медал на някво си изложение...И аз съм на мнение,че гризачите привикват с честотата.Отрова и въздушна пушка придружена с "кибик" туй е спасението.Стига с тия хуманни методи...
Тук е от: 11 Дек 2009 9:52 Мнения: 449 Местоположение: Шумен
Живея в къща, жената е алергична към котки! Обаче... Няма котка...има мишки. Има котка...няма мишки! И това е сериозно. Нищо друго не помогна. И една е напълно достатъчна, но първо се запознай с психологията на котката! Тя не е куче и не тя е твоя а ти си нейн!
-- Пон Мар 10, 2014 20:27 --
или вие...
_________________ "он лажецо, гяволо, знае дека лаже, идеолого сам си верува, хаирсъзино"
Най -добре е капани с лепило дори се продават цели тубички с лепило и мажеш върху плоскости (останал фаянс ,тракот и т.н) , със саламец по средата . С 5-6 лева ще направиш 20-30 капана , разпределяш ги в къщата там където е вероятно да минават но винаги до стената - мишоците се движат само по ъгли . После само минаваш през 5-6 часа да изхвърляш хванатите , за 24 часа ще ги изчистиш .
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12118 Местоположение: The O.C.
Май това беше. Би ли споделил резултатите от употребата на уреда ? Склонен съм да се съглася. Ако работеше добре, нямаше да се купува само с поръчка по телефона, щеше да го има в магазините.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 14 Юни 2026 15:35
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения