Zappa, oksimoron, няма какво да се притеснявате. Ако всичко е наред, обещавам всичко да е наред. Пък и кога не съм се държал прилично ? Така ли, Karra, само amapola познаваш, значи... Така да бъде.
Карра познава и мен обаче сигурно има предвид от тези, които ще ходят.
Ама сте се заяли с мен... max не го отброих, защото е далеч, ама признавам, че ми е доста стар познат (почти 30 години ), а Loveca_ знам кой си, но далеч нямам претенции, че те познавам...
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Съберете си мислите, стига мислихте за задници (това аз ли го написах?), нека обобщим: 1. zappa (с Мери) 2. it_ends_tonight_ (с въжетата) 3. cmk (с най-новия модел мобилен телефон) 4. sanfrancisco994 (с пъстър шал) 5. луди жаби (с парфюма) 6. okokorko ( с GPS-a, да не се загуби на връщане) 7. amapola (с тортата от Бърби) 8. oksimoron (с уискито в ръка) 9. Karra (с хамстера си) 10. Johnie Smocker (зад бара) 11. Loveca_ (държащ се прилично) 12. Dobo (с Миксepa - те са си дружки) 13. noir (с медицинската престилка) Само това ли сме? Пропускам ли някой?
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
Аз ще дойда на поправката ... Запа чак на бара ме е сложил , сигурно в изпълнение на реклама на водка флирт ... жалко че не мога да правя така Кара по добре със зайчето си да дойде
_________________ Доктор Радева к а т е г о р и ч н о ми е забранила да пия вода .
Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2236 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Хайде сега, почна обратното броене. 1. zappa (с Мери) 2. it_ends_tonight_ (с въжетата) 3. cmk (с най-новия модел мобилен телефон) 4. sanfrancisco994 (с пъстър шал) 5. луди жаби (с парфюма) 6. okokorko ( с GPS-a, да не се загуби на връщане) 7. amapola (с тортата от Бърби) (- Ще дойда за половин час - сподели преди часове.) 8. oksimoron (с уискито в ръка) 9. Karra (с хамстера си) (- Срам ме е да дойда сама) 10. Johnie Smocker (зад бара) 11. Loveca_ (държащ се прилично) 12. Dobo (с Миксepa - те са си дружки) 13. noir (с медицинската престилка) 14. (-2= 12) F-ck Monkeys (яркочервен бретон, страхотен парфюм, чаровна усмивка) Loveca_, спри да ми се дръвчиш на лични съобщения, че ще те вземат дяволите. Каквото имаш да кажеш, пиши ми го тук.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 30 Мар 2023 22:41
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения