Тук е от: 07 Яну 2007 4:15 Мнения: 7199 (автор на темата)
Въпрос: Как да блокирам личните съобщения от определен потребител?
Отговор: Влизате там: ucp.php?i=zebra&mode=foes Добавяте потребителя като враг. После влизате там: ucp.php?i=pm&mode=options Най-отгоре има "Добави нов филтър". От менюто избирате "Подател" щракате "Напред". После избирате "е враг" и щракате пак "Напред". От менюто избирате "Изтрий мнението" и щракате на "Добави филтър". Това е.
[legend=Президентът Първанов свиква КСНС]Президентът Георги Първанов свиква на заседание Консултативния съвет за национална сигурност на основание на чл. 100, ал.3 от Конституцията на страната.
Съветът ще се проведе на 17 септември 2010 г. в сградата на "Дондуков" 2, съобщават от президентството.[/legend]
Тук е от: 07 Яну 2007 4:15 Мнения: 7199 (автор на темата)
В различните раздели е различно. В "Шуменски електронен магазин" ограничението е 5 дена. В подфорумите на "Шуменски електронен магазин" темите не могат да се вдигат изобщо. В настоящия раздел "За форума" няма ограничение за вдигането на теми. При повечето от останалите раздели периодът също е 5 дена.
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12631 Местоположение: The O.C.
Не знам дали съм затук, но да попитам Влизам във форума ( от бързи отметки на браузъра ми ) и ми излиза, че имам "ЛС". Отивам да го видя и ме праща на страницата за вход, защото не съм се бил логнал. Пълен абсурд. А форума ми е на автоматичен вход.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 30 Мар 2023 23:32
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения