С Мънки и с maqrm ще правим палачинкова торта. Гарантираме, че ще е страшно вкусна и ще си оближете пръстчетата !
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
Има голяяяяяяма опасност ! Тъй че който ще идва да идва навреме, че да не духа после супата...
_________________ Но е толкова лошо - колко съм добра, и толкова добро - колко съм лоша, че гарантирам- ще бъда най-доброто нещо в живота Ви и най-лошото чудовище в съня Ви.
When I grow up...there will be a day...when everybody will have to do what I say...
Аз мисля за доброто си и ще дойда късно, когато всичко е изядено и единственото, от което бих могла да се изкуша, е да зашия още един шамар на един скъп и драг съфорумник.
_________________ "In the whole history of the world there is but one thing that money cannot buy...to wit-the wag of a dog's tail."
Тук е от: 15 Фев 2008 9:46 Мнения: 423 (автор на темата)
Точно ти трябва да дойдеш да хапнеш малко, че се тревожа за теб.....но като дойдеш не с лошо....искам да се съберем само за положителни емоции (на всички).Никакво насилие! В събота аз ще бъда и домакин и охрана ))) ...така че не ме ядосвайте хахахаха да не ставам лоша.
Ахахахаха, да не е за оня съфорумник за който си мисля? Трудно бих се сдържала да не му бия още един шамар, пък и една бутилка у главата ... От любов бе, с усмивка и позитивизъм ще го тероризирам.
Че кво толкова ще има за ядене,ам аз от сега да почвам постите.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 28 Сеп 2023 5:27
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения