Тук е от: 15 Апр 2008 9:12 Мнения: 2229 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Навъдил съм всякакви кретени в листата си. За фейсбук говоря. Един от най-големите - Деси. Чумата. Популярна личност е, много готина. Днес си пишем общи приказки, питам я: - Как е Цецо? Трябва да се напием с него тези дни. - Цецо е мъжът й. Виждал съм го един път, но заслужи уважението ми за цял живот. Никога не съм виждал човек, който изтрезнява с пиене. Изглеждаше пиян, когато дойде, но след литър ракия вече приказваше смислено, оправи и погледа. Аз уважавам такива. - За събота и неделя? Да измислим нещо. - Цецо си замина снощи, рак - отговаря ми тя. Почнах да плета клавиатурата. Какво се казва в такива случаи, знаете ли? Аз не знам. - Съжалявам, ужасно е, ама как така скоро? Толкова млад... - чувствам се тъп и непригоден. - Не бе, отиде в чужбина да печели пари, които аз ще харча, а е зодия Рак. Толкова хубаво ми стана да изровя жив човек от земята, че искам да му направя курбан. Да е жив и здрав Цецо - нищо, че само веднъж съм го виждал - да пие по кило ракия, да е свеж, да е зодия рак, да са си заедно с Чумата. Каня всички от форума в събота (28.07) в 10:00 на заслон Теменуга. Носете ядене и пиене. Уф, че е хубаво да възкръсват мъртвите.
(автор на темата)
Чопъре, много си ми е хубава познатата, няма да обиждаш. Ето я: Снимката е официална, пусната е за гласуване в два-три конкурса, няма да ми пилите на главата. Чумата може да се гордее със себе си, както и аз, че я познавам. Ловец, който не знае къде е Теменуга... Че за какво ми е такъв? Не го ща. Енди, идвай с Хосе.
Добра идея,и аз ще се появя с цялата челяд ако не се случи нещо непредвидено.Както е тръгнало всяка седмица съм там.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Айде,ама и Чопъра да идва,стига я е работил тая работа.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
(автор на темата)
Аз логиката на форума никога не съм я разбирал. Понякога идват сума народ на нищо си. Сещам се как ги поканих в "Лорие" преди време от кумова срама. Едва се събрахме, а чаках двама-трима. Колкото се съберем, не е важна цифрата, а градусът след нея.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Дек 2023 12:05
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения