Тук е от: 11 Фев 2007 14:04 Мнения: 2859 Местоположение: у дома (автор на темата)
Днес с пощата ми пристигна думичка на седмицата от Macmillan. Тя е:
framily noun [C] informal
people who are not related to you but are your very close friends and are as important to you as your family
На български не знам как би се получил преводът, но на английски е съчетание между friends и family. Та май това е Форумът (по-точно хората от него) за мен. Достатъчно близки и важни.
Тук е от: 10 Яну 2009 15:19 Мнения: 237 Местоположение: В десетият град-за който не знае
Чудех се-да я отварям ли новата тема-да не я ли отварям. Ма като е рекла Анелия-и аз да кажа- айде - да ви е честит празника- такъв, какъвто всеки го чувства. За влюбените-мноооооооооого любов, за пиещите-мнооооооооооооооооооооого пиене!!! И здраве - за да понесат всичко това! Ай наздраве...
Тук е от: 10 Фев 2007 9:29 Мнения: 767
Винаги съм се питал, какво е форумът за мен и винаги съм стигал до извода , че той е само едно средство за убиване на време (работно). Но, виж повечето от хората в този форум са ми по-близки от роднини. Тук има истински приятели, чудаци, ерудирани личности, изроди - разнолика маса, която събрана на едно място прави чудесни неща (дарява усмивки, памага на нуждаещи се, весели се, споделя болка,.......). Затова, като една малка част от този форум, благодаря, че въпреки всички перепети, през които минава още съществува. А на четящите в него ще кажа: Честит празник, обичайте се, наливайте се с вино за да бъдете щастливи (или не беше така, верно че вие можете само с лимонаТа ).
_________________ "Я простой болгарский бомж, а не шпана!!!!!!" "Мы летим, а вы ползете, чудаки вы, чудаки!"
Тук е от: 06 Юни 2008 1:30 Мнения: 2326 Местоположение: The Challenger Deep
Форумът е чудесно място да срещнеш абсолютно различни хора, да пообщуваш с тях, да откриеш стойностните, да намериш приятели и да отсееш плявата. Също и да научиш или да споделиш нещо. Краста си е.
А относно днешните празници, малко ми е странно съчетанието им. Сутринта е празник на любовта, в следобедните часове вече е Трифон Нарезан .
Весело изкарване на празника! (кой каквото празнува )
_________________ Някои мислят с гъза си и после се учудват, че не харесват продукта на мисълта им.
Тук е от: 09 Яну 2007 2:16 Мнения: 1845 Местоположение: Valhalla
Че форумът е доста бъгав код, се сещам като видя конзолата с грешки. Други казват, че при тях не ги дава, така че фокса ми може и да е омагьосан. Ей таз ми е номер 1: Error: syntax error Source File: ajax_online_update.php?dummy=1&rnd=8598946706247462 Line: 1, Column: 1 Source Code: updater
Де го виждат тоз Ajax, просто се чудя. Сигур гугълските адсенсове. Важното е че все иска да се ъпдейтва
Хубавото е, че човек среща приятели. Ей ... тез 3 неща , без които не можем Още по-хубаво е, че може да се намери трибуна, която да слуша глупостите ни по всяко време на денонощието.
_________________ Изработка на сайт -Часовници онлайн --- Рок и метъл в нета --- etcaptor.com ------ watchesbg.net ---------- freenetlife.com
Ще повторя думи на потребител, живеещ извън Градът на Форума - за мен също това е Шумен, с новините, с вълненията, с протестите, с живите емоции, с различните му лица през годините. Похвално е отношението на администратора да внесе собствен, уникален и грамотен почерк на това начинание, да запази добрия тон и цивилизоваността, да провокира хората да се интересуват от това, което ги заобикаля, неприемайки го за даденост. За мен остава съжалението, че не станах част от него още от началото на 2007 в този му вид, когато знаех за съществуването му, да бъда наред с всички в различните инициативи, наред и с хората, които по техни причини вече не участват. Остава радостта, че все пак станах част от всичко това, защото вече имам толкова хора в живота си, за които съм безкрайно радостна, че също са благоразположени към мен. Без крайни женски сантименти - благодаря на всички за прекрасната зима, благодаря на всички за прекрасната пролет, благодаря на всички за невероятното изпращане, форумът ми даде сила да започна следващите шест месеца пълна със спомени, готова за битки и радости и с желанието много скоро да срещна отново всички вас! С обич, бирка.
Тук е от: 03 Юли 2007 18:17 Мнения: 666 Местоположение: Shumen
MiNiMaL написа:
Някъв сайт където мога да си пиша тъпотии
Някакъв сайт, в който направо си се втренчил, щом си правиш труда постоянно да го сваляш надолу, разтоварвайки себе си. И на всичкото отгоре това да е интересно на другите. Уау! Така е. Обществена свалка! Нали и те се опитват да го правят. Правим тука един свят, от такива дето разтоварват несвързаности и други, който ги поглъщат, за да ги подредят по своя си начин. И после пак да ги върнат.., но изчистени. Тук или някъде другаде, какво значение има...
_________________ LIFE is the most exciting thing!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Мар 2023 1:18
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения