ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 22 Апр 2026 20:17

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Що за демокрация в този форум?
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2009 20:54 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 13 Окт 2009 18:49
(автор на темата)
Уважаеми,господин SecondShoe ,
Случайно открих този форум и току-що се регистрирах.Не съм живяла във Шумен,не познавам проблемите на града,но съм родом от Шуменско ,където премина моето детство и където завърших основното си образование.А за българинът месторождението е нещо скъпо ,мило и най-близко до сърцето.Родният край е синоним на Родината ,на Отечеството.
И може би затова първата тема която отворих беше със заглавие: Село Мировци на първо място в страната по престъпност.
Реших да се включа в разговора и да предам на пишещите тук историята на това селце,което се възражда около 1900г ,като основните заселници са габровско-севлиевски и великотърновски родове.И някъде до 1975-76г не е имало никакви роми.Съседните селца бяха чисто турски-Памукчии,Сечище и също не знам да е имало роми.
Това,което прочетох ме потресе и не мисля ,че е израз на" душевни диарии".
Уважаеми,господин Админ,
Авторът на темата с нищо не е нарушил правилата,които прочетох преди малко,за да го гоните от форума и да заключвате тази толкова актуална тема-темата за насилието в бита на българина.Не знам от какви позиции си позволявате да ограничавате свободата на словото,но това е НЕДЕМОКРАТИЧНО.Не съм го казала аз а съм го взаимствала от речта на Димитрии Медведев при встъпване в длъжност президент на Русия .Перефразирам:Никой чиновник не е в състояние да трие и да променя мненията на гражданите в Интернет простраството.Това е израз на недемократичност.
Надявам се с тази забележка да не последва банване и аут от форума,защото темата която предизвика моя инерес беше свързана с шуменската журналистика .И още ,интересувам се и бих желала да установя контакт със Захари Странджев.Жив ли е този човек и къде се позвизава?

ррр

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Що за демокрация в този форум?
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2009 20:59 
Администратор
Аватар

Тук е от: 07 Яну 2007 4:15
viewtopic.php?f=9&t=60
Цитат:
9. Защо във форума има цензура? Какво стана със свободата на словото?
Нека първо да напишем дефиниция на термина "свобода на словото".
Свобода на словото:
"Свободата на словото е една от най-важните граждански свободи. Тя се изразява в свободата на всеки да изразява публично мнението и възгледите си без намеса и натиск от страна на публичните власти, упражняване на цензура или налагане на наказание."
Правилата на форума по никакъв начин не могат да бъдат третирани като "намеса и натиск от страна на публичните власти, упражняване на цензура или налагане на наказание". Екипа на форума не може да се окачестви като публична власт или съд (за налагане на наказание). За Цензура изобщо не може да става и дума.
Форумът на Шумен е частна собственост и неговия собственик може да реши какво съдържание има място на страниците на форума и какво съдържание е недопустимо.
Тази форумна политика не възпрепятства никого да си потърси друга трибуна чийто собственик да е съгласен да публикува въпросното мнение или обръщение в друга медия (вестник, телевизия, собствен блог или друг форум).

viewtopic.php?f=9&t=2

Извън темата/подсказка:
Като се включихте в разговора предния път май не Ви стана ясно, че не разрешаваме да ни разиграват театър от еднакви IP-та и да се псуват участниците във форума. Ако Ви се остава този път прочетете правилата на форума и ги спазвайте.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Умре ли тоя форум? :)

в Общи разговори

Vladimir

23

5227

18 Мар 2023 8:50

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 22 Апр 2026 20:17

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми