ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 03 Окт 2024 15:38

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 882 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 59  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Препоръки и въпроси относно Forumshumen.com
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2007 20:32 
Администратор
Аватар

Тук е от: 07 Яну 2007 4:15
(автор на темата)
Jix2 написа:
А защо не направите форума със url-ове приятни за търсячките като гоогле.
Пример: вместо viewtopic.php?t=474 да стане www . forumshumen . com/forum/viewtopic/474
Така форума ще стане по популярен и ще се издигне в позициите на търсячките, следователно - повече посетители. Вярвам че някой с малко познания в php и htaccess ще го направи за 2 минути. :D Мисля че трябва да има и добавка за phpBB, която да го прави по лесно. ;)

Не знам как се прави това, но имам опасения, че ако станем по Google френдли ще се увеличат и роботските атаки. Това е само предположение не знам дали съм прав. Ако някой знае как да го направя може да пише в темата или да ми прати ЛС.
Аз съм регистрирал сайта в инструментите на Google и съм направил необходимите настройки, по които робота им да преравя форума и мислех, че това е достатъчно. Направих експеримент като написах shum.bg в търсачката на Google и като че ли резултата беше добър ама не знам, експертите да кажат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2007 21:15 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
И аз не знам... С ключова дума "Шумен" форумът излиза 67-ми в Google.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2007 22:47 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 24 Яну 2007 17:45
Това вече е нещо нормално след като се описват сайтове с 100000 ключови думи от които 50% нямат нищо общо с идеята на сайта.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2007 10:27 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 22 Яну 2007 9:58
Затова пък с ключови думи "форум шумен" - сайта на форума излиза като 7-и резултат в Google, което изобщо не е зле. Както при всяко търсене и тук си зависи колко конкретно търсиш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2007 12:45 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 14:08
"безвкусни емотикони" също трябва да се добави като ключова дума, която описва форума. аз се опитах със подписа ама при търсене в google не излиза на челните места (всъщност незнам къде излиза)

За емотиконите си има отделна тема . Ако имаш да казваш нещо по въпроса пиши там.
SecondShoe

Кое не е по въпроса? Това че емотиконите са максимално глупаво подбрани не е само мое мнение и мисля че като се търси в google е добре да се включат и такива ключови думи като "глупави емотикони", "безвкусни смайлита" и т.н. Т.е. думи, които описват форума.
Ако се затрудняваш и не разбираш кажи, не се притеснявай. Аз мога и да рисувам малко...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2007 23:32 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Beatfan написа:
Затова пък с ключови думи "форум шумен" - сайта на форума излиза като 7-и резултат в Google, което изобщо не е зле. Както при всяко търсене и тук си зависи колко конкретно търсиш :wink:

Админът сравнява популярността на shum.bg с форума. Коя ключова дума е обща според теб, Beatfan? Я напиши само "форум" и виж кога ше ти излезе поста в резултатите на Google.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Апр 2007 6:22 
.
Аватар

Тук е от: 19 Фев 2007 7:18
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007 22:35 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Примерче за несъответсвие между заглавие и пост. Радва ме, че в тоя форум няма подобни изцепки. Няма и много пост напоследък. Що така?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2007 23:16 
Администратор
Аватар

(автор на темата)
За сметка на количеството има качество. Не трябва да се пропуска и чат каналът, в който се пишат много неща, които не са за форум, но все някъде трябва да се кажат. Уникалните посещения във форума са си с почти непроменен брой. Все пак това е форум, а не вестник. Интересното го правят само потребителите и за да е по-интересно трябва да има повече хора, които освен да прочитат ежедневно какво има тук, да пускат по някоя интересна тема. Ето, аз днеска видях интересна случка на ЖП прелеза до университета и сега ще пусна тема в автомобилния раздел. Ако всеки пуска интересни истории ще стане още по-интересно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 21:52 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата

Тук е от: 05 Фев 2007 15:55
Време е за новогодишната укараса на Форума. Знам, че тук има доста талантливи потребители и могат да спретнат нещо по въпроса.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Дек 2007 22:16 
Администратор
Аватар

(автор на темата)
Малко е раничко, но ще се направи нещо по въпроса... като му дойде времето Изображение :A3.gif .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2007 13:03 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 13:26
И банерче за кутията с дарения, която се намира в Десетия град също може да се сложи. Ако ще и мъничко да е.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2007 13:23 
Персона грата
Персона грата

Тук е от: 31 Мар 2007 11:03
yarov написа:
.....Няма и много пост напоследък. Що така?

Щото повечето хора напоследък предпочитат да чатят и забравят, че някои нямат това време.И аз надниквам и като не видя нищо интересно, почивам по друг начин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2007 14:49 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 23 Сеп 2007 21:41
Щото като постваш търпиш много критики и темите винаги се изменят (както правя и аз сега), ако ще е така няма смисъл да се вкарат теми, просто, като влезеш във форума да има само един линк "темата" и е достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2007 16:40 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата

Тук е от: 05 Фев 2007 15:55
Demolisher написа:
И банерче за кутията с дарения, която се намира в Десетия град също може да се сложи. Ако ще и мъничко да е.

Има го. И не е малко. Стига да има и желаещи да напълнят кутията.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 882 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 59  Следваща

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 03 Окт 2024 15:38

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: