Заглавие: Re: Препоръки и въпроси относно Форумът на Шумен
Публикувано на: 26 Фев 2008 3:45
<5™
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
shaggy написа:
//Ако зависеше от мен, ''123'' нямаше да го има
Искрено се надявам да не почне да зависи от тебе, защотооооо жална ни майка
офф/ Шаги знаеш ли каква е основната "икона" в шинтоиските храмове ?Ако до следващата ни среща не си разбрал, обещавам да ви подаря на двамата модератори и на админите / оф, много скъпо /
Публикувано на: 26 Фев 2008 14:20
.
Тук е от: 19 Фев 2007 7:18 Мнения: 1086
Не, приятелю, майка ви ще се радва и ще ми благодари Сериозно - в този си вид 123 е тъжна история. Нужда от подобно нещо има, но не чак такова блато. --- За иконата - не се ръси, няма нужда. Но можеш да постнеш снимки/хубави, ясни, големи и естествено в съответната тема /, също надписите/ с превод на нашенски и т.н./... и т.н. Ще го разбера, не ми трябва много. И може би ще ми допадне, защото това, на което се опирам /изобщо/ не е агресията
Публикувано на: 26 Фев 2008 14:53
Ветеран
Тук е от: 10 Фев 2007 9:29 Мнения: 760
Блато? Не виждам - блато! Не знам защо толкова ти вади очите това 123. Като не ти харесва канала, прехвърляш на Дискавъри. Или защо трябва да ям от твоят боб, като в къщи има кюфтета. Добре си е замислена и се саморегулира успешно, с едно две изключения. Да не забравяме, че и ти поспамваш тук, там в 123. Аз недолюбвам някой от темите в които можех да ги превърна в реклама на бизнеса си, но не го правя и в никакъв случай не съм седнал да ги критикувам (седя си прав). Не ме разбирай неправилно, аз също влизам в 123 да си погаля извратеното чувство за хумор и трупам постове (за президентските избори). Ако сте приближили лимита на х-пространството, кажете - ще се ограничавам до две думи в пост.
_________________ "Я простой болгарский бомж, а не шпана!!!!!!" "Мы летим, а вы ползете, чудаки вы, чудаки!"
Публикувано на: 26 Фев 2008 15:14
.
Още един възпален. Споко,бе, правим обсъждане - даваме за и против. В 123 спамя или за да подчертая определено неестетична тематика/като тази за пръдните, за боб - не си спомням/, или поради необходимостта да отговаря на някой ''як батко-а.к.а. кака''... и рядко в ''рими''. Тук си давам мнението, като ми е леко на сърцето като перушинка: ''глас народен - глас Божи''. Има това, от което някой има нужда в някакъв момент. Лесно е
Публикувано на: 27 Фев 2008 23:20
Ветеран
Тук е от: 10 Фев 2007 9:29 Мнения: 760
Колев няма бе, ние не сме важни тука. Но не виждам и на теб какво ти пречи 123, след като пишеш само в търгашницата и софт. и хард. Просто не влизай там (123)......
_________________ "Я простой болгарский бомж, а не шпана!!!!!!" "Мы летим, а вы ползете, чудаки вы, чудаки!"
Публикувано на: 28 Фев 2008 10:25
Ветеран
Тук е от: 28 Яну 2007 19:54 Мнения: 832
Адмирале, какво да пиша в 123 ....колко звучно се оригвам .. ако SS направи във форума така, че да се качват и аудио файлове - няма проблем и други мои простотии може да чуете. Мисля, че начина по който всеки може да се направи на интересен, оригинлен, забавен дори ако искате колекси да избива някакви, не е точно този който е в тази тема. Да не влизам там викаш, как така бе влизам навсякъде и кво да видя: БАН за Адмирала и викам си егати кво направи пича бе той стабиляга и кво следва в темата ....две кучета черно бели /аз сънувам цветно бе Адмирале/посред нощ потен Адмирала ..- става да пие лекарства , щото го мъчи мисълта дали е неосъзнат гей или просто педал, да беше пратил малко майли -спам на TT /той и това чака/, да осигури 1-2-3 приятелки /компаньонки/ от uzunov, да се пробваш и разбереш......! Като се видим на 3-ти всеки може да се покаже простотията, ще се види какво пие как се парива и как се наси**. Адмирале да, пиша в 2-3 теми да с малки изключеня, защо да пиша в другите теми ако например моето мнение се покрива с твоето - да трупам постове, или някой силно се интересува точно от моето мнение, ако е така може да го правя, мога и да се яда с много хора, както други правят /понякога и аз/, но това не е целта на форума.
Публикувано на: 28 Фев 2008 10:29
Focken' Koko Bryce
Тук е от: 06 Фев 2007 22:23 Мнения: 1478 Местоположение: Out
Колев, добре си го казал.
А каква е целта на форума? според мен всеки има различни цели във форума, затова има и различни раздели. алексксксседемдве е казвал не един път, че го ползва за разтуха. верда примерно го ползва за да опише нещата през своя мироглед. ококорко и добо - за да дадат гласност на кофти моменти от нашето ежедневие и да ни сезират да се стегнем малко. (говоря примерно за това кой за какво го ползва)
Публикувано на: 28 Фев 2008 13:13
Шум в канала
Тук е от: 22 Фев 2008 20:31 Мнения: 441 Местоположение: Неизвестно
Всяка подобна система има нужда от отдушник. Присъствието на отделна, слабо-модерирана, по-свободна откъм изисквания секция на даден форум намалява рязко възможността за спам, като най-малкото го канализира.
Едно от нещата които ме дразнят до момента (посещавам форума от скоро) е това, че проследявайки даден линк, той се отваря в същия прозорец на браузъра, на мястото на форума. По навик затварям прозореца, респективно и форума. Следва отваряне наново на форума и след малко случката се повтаря. Та идеята ми е, ако може външните препратки да се отварят в нов под/прозорец.
_________________ Шуменец да се наричам първа радост е за мене!
Публикувано на: 28 Фев 2008 13:24
.
Два варианта, Shhhh: - десен бутон на линка - open in new tab - среден бутон/скрол/ - директно отваря нов таб //по повод на ''канализирането'' на спама - да, определено е ''канал'', и се излива и остава там.. а може и да го няма,нали?!
Цитат:
След последната ми анкета обаче работата отиде на бой
Глас народен - глас Божи..... // инак ме устройват всички варианти Въпросът е, че за пореден път няма никакъв шанс да се разберем без раздувки.
Публикувано на: 28 Фев 2008 17:33
.
Добре съм с литературата, ама не обичам под път и над път сравнения и метафори. Щом трябва - да почна от твоите: като има мърша еднo стадо, тя там ли остава или се чисти?? Като ходиш до тоалетна, оставяш ли си произведенията ''за черни дни'' или чистиш?
Публикувано на: 28 Фев 2008 17:41
Шум в канала
Тук е от: 22 Фев 2008 20:31 Мнения: 441 Местоположение: Неизвестно
Извинявам се за сравнението.
Ти си модератор, ти решаваш дали да чистиш единични мнения тук там или да ги канализираш. Щом го има този раздел, явно сте видели смисъл да съществува. Един вид компостна тоалетна. (Извинявам се и за това сравнение)
_________________ Шуменец да се наричам първа радост е за мене!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2026 9:16
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения